Annons

Rockig dukning med nygamla klassiker

Jag sprang på en för mig ny och utländsk favoritfotograf idag. Eller vad sägs om Virginia Macdonalds magiska inredningsfoton? Hennes portfolio är som godis för mina ögon. Jag gillar massor. Speciellt kontrasten mellan eleganta klassiker och de rockiga detaljerna som tapeten och ljusstakarna. Kika in och klicka runt för ett svep av inspirerande bilder. Skandinaviskt, men ack så tjusigt.
wegner höst dukning
Foto: Virginia Macdonalds portfolio

Kategorier:

Kommentarer

 • Stämningsfullt skriver:

  Den bilden du visar här gillar jag verkligen!

 • Lina skriver:

  Bilden är otroligt snygg och välkomponerad, men fy så osköna stolarna är. Inte för att det har något med fotokonsten att göra, för de gör sig tacksamt fina på bild! 🙂

  Lina

 • Åh, vilken fullständigt underbar kombination. Ljust, lätt trä mot den tuffa väggen. Skitcoolt.

 • Lina:
  Nejdå, de är ju hur sköna som helst. Jag gillar mina massor.

 • Linda skriver:

  Åh vilka snygga kontraster! Härlig inspirationsbild!

  Önskemål: Kan du inte visa lite bröllopsdukningar (som du dukat eller som du gillar)?

 • ann skriver:

  Snyggt! Är det någon som vet var man får tag på den tapeten? Såå tuff.

 • Sandra skriver:

  Væggen ær klockren! Gør hela bilden. 🙂

 • Sandra skriver:

  Væggen ær klockren! Gør hela bilden. 🙂

 • Snyggt! Där fanns mycket ögongodis…

 • Lina skriver:
 • Lina skriver:

  Men då är det som jag anat – något fel på min rygg, typ. Vet inte hur många stolar jag suttit i som andra tycker om, men som jag själv inte hittar rätt "sitta-skönt-känsla" i. Inte ens min Lamino gillar jag för långa sittningar. Jag tror att jag ska gå till en kroppsdoktor och låta honom fixa till mina svankar, och kurvor, och ryggraden och lite annat med för den delen. 🙂

  Ha det fint!
  Lina

 • nath skriver:

  Väggen är otroligt snygg =)

 • The rocky parts are great!

 • Sofia skriver:

  Tokdiggar väggen! Ett bra tips till vårt sommarställe.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.