Annons

Retrorätta barnrum från Flügger

Danska tapetföretaget Flügger hade ett stort pressevent i veckan som jag inte kunde vara med på eftersom jag jobbade, men bilderna på skivan är så fina att jag inte kan låta bli att publicera dem ändå. De lanserar en rad nyheter i höst, varav det här var den jag fastande för mest. Flügger släpper den första byggtapeten anpassad för barnrum. Fioton 5 har en slitstark yta som tål att torkas av med en våt trasa och diskmedel, med en rad olika motiv för de små. Själv blev jag omåttligt förtjust i de duvblå tonerna i kombination med gult och rött, och jag gillar sköna stylingen med ett svalt retrostuk. Tänk bara ett varv extra innan ni köper teakmöbler. Men mer om det senare. Vi kan ju inspireras av färgerna i de här bilderna så länge.
Flügger Fioton 5 barntapet inredning barnrum
Foto: Flügger färg

Kategorier:

Kommentarer

 • ParfymeraMera UF skriver:

  Hej! Vi är fyra tjejer som går sista året på gymnasiet och har under detta år fått möjligheten att starta, driva och avveckla ett UF-företag. "Vi erbjuder en parfymflaska som gör det möjligt för dig att da med din favoritdoft överallt. Med stilren design, konkurrenskraftigt pris och oslagbar service kommer vi att underlätta din vardag!" Har du några frågor angående vår produkt, beställningar eller kanske om vårt UF-företag, kom in och ställ dem så svarar vi mer än gärna! Hoppas att du vill följa oss!

  Med vänlig hälsning,
  ParfymeraMera UF

 • Emma W skriver:

  Grrr… Sådana pressbilder gör mig GALEN! Inget emot dig Frida som lägger ut dem, de var verkligen fina. MEN… Varför har Flugger pressbilder som inte alls visar deras tapeter utan istället är smygreklam för till exempel Katvig?

  Är det bara jag som tycker att sånt är fruktansvärt irriterande?

 • Emma, jag håller verkligen med dig i sak men det fanns massor med bilder på den här skivan – även på tapeterna – så i det här fallet var det nog jag som gjorde ett för snävt urval. Men jag gillade kombon av prylar de hade plockat ihop och ville visa det. Att de hade tänkt ett steg till och tänkt på helheten dvs vad tapeterna passar till för stilmix.

 • Annika skriver:

  Jag håller också med Emma i sak. Klart att pressbilder ska visa produkten. Bortsett från det, så är det alldeles underbara och inspirerande bilder. Jag förstår att du valde dem, Frida. Ett mycket snyggt collage av bilder! Jag gillar massor!

 • Härliga bilder! Gillar färgerna.

 • Jag håller med Frida i denna fråga. Det är helt klart så att man kan diskutera stylingens betydelse i dag och vilka medel man tar till för att sälja en produkt. Men samtidigt är det så att vi är bortskämda med att få lifestyle tilldelat oss och inte bara en tapetbit. Och smygreklam är det ju bara för oss nördar som är inkörda på alla dessa kodade märken som signalerar en medveten retrohipp förälder som vill inreda ett barnrum 😉 De flesta andra ser väl bara ett lakanset.

 • härligt blogg, är det bra med dig? 🙂

 • Malin M skriver:

  Weronica – Kunde inte ha sagt det bättre själv!! =)

 • J skriver:

  Hej Frida!
  Jag undrar vilken butik som blev utsedd till bästa inredningsbutik.

 • J;
  Var lugn, det kommer, jag måste bara ordna diplom och "prisutdelning" till vinnarna och det har inte riktigt hunnits med ännu, har haft ett späckat schema i höst. Men det är inte bortglömt, det kommer göras innan årets slut som utlovat.

 • Vilka fina bilder. Den där blå färgen är absolut finast. Ihop med gult, urfint. Och formen på sängen… Lovely!

  Jag kan ju erkänna att jag blev en aaaning nyfiken på själva tapetet. Sitter här och kisar i mörkret ;)))

  Förresten, gillar din blogg!
  Sofia

 • Sanna skriver:
 • Sanna skriver:

  Hej Frida! Råkade se bilden på bokstavsklossarna i det här inlägget, vilket påminner mig om att jag faktiskt letat efter att set med snygga bokstavsklossar. (Nej, jag har inga barn, de är helt till mig själv om min inredningslust 🙂 )
  Har googlat och försökt leta på nätet, men inte hittat några fina. Råkar du (eller nån läsare) veta var jag kan hitta sådana?
  Tack för en intressant och snygg blogg! /Sanna

 • Hannah skriver:

  Vilka fina bilder! Härligt med den blåa färgen:D

 • Rebecca skriver:

  Roligt med inspiration till barnrummet. Snyggt med retro "look" och supersnygg blå färg!

 • minna skriver:

  jag såg barntapeterna på fluggers hemsida och jag måste säga att inredningen var väldigt mycket finare än tapeten….. 😉

 • Sanna:
  Inte riktigt barnklossar, men nästan. Kanske kan vara ett substitut?
  https://aschebergsgatan24.blogspot.com/2010/10/favorit-i-repris.html

 • Anette skriver:

  Wow, så underbara bilder!

 • Josefine skriver:

  Hej hej!
  Jag undrar vad du menar med teakmöblerna? Anledningen till att man ska tänka en extra gång innan man köper det.
  Ha en fortsatt härlig kväll!

 • Martina skriver:

  Hej Frida!! Undrar oxå vad du menar med att tänka sig för innan köp av teakmöbler??? Tack för en fantastisk blogg! /Martina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.