Annons

Ny mugg från Filippa K

Så var det dags för det senaste mönstret i raden av Filippa K’s überfolkliga serie för Rörstrand. Jag tror inte att jag känner någon som aldrig har druckit ur en av de här öronlösa skapelserna. Varje säsong kommer ju dessutom en ny edition vilket gjort muggarna till en samlarserie. Inför 2010 lanseras Mosaic, inspirerad av blått kakel. Jag vet inte, men jag tycker att man har tappat det nu. Det känns som samarbetet görs med vänsterhanden och modegraden går allt längre och längre från den Filippa K eftersträvar med plaggen. Jag läste att de försökt göra sin hemläxa inför släppet av sin SS11 kollektion. För att hitta tillbaka till rötterna. Det kanske är dags att göra samma sak med muggarna, eller lägga ner. Vad tycker du?
Filippa K mosaic
Foto: montage av pressbilder från Filippa K/Rörstrand

Kategorier:

Kommentarer

 • Camillasnyahem skriver:

  Jag håller med, det var länge sedan det släpptes ett mönster som jag blev intresserad av, och jag älskar ändå dessa muggar!

 • Johanna B. skriver:

  Mjaae, ljummet!

 • jenny skriver:

  Dessa tyckte inte jag var så fina. Sämsta hittils tror jag.

 • Bine skriver:
 • johan andrén skriver:

  inte ens lite snygg.

 • Monnah skriver:

  Jag har inte druckit i någon av hennes koppar, men så tycker jag inte att de är speciellt snygga heller. Fina, men inte så jag skulle köpa hem dem!

 • Johanna skriver:

  Spontant gillar jag faktiskt muggen även om jag inte har en enda dom. Den är kanske lite snällare än dom andra i serien, mindre grafisk. Själv har jag hamnat i muminträsket.

 • Proforma - Irene skriver:

  Har faktiskt inte druckit ur den muggen, jag är inte överförtjust i dom. Skålarna däremot står på önskelistan!

 • Jag har alltid gillat formen på de muggarna, men inte direkt mönstren. Och detta är inget undantag.

 • Audrey skriver:

  Har vad jag tror är första kollektionen – taggtråd. Fick i present. Har aldrig tyckt särskilt bra om dom, och Filippa bör nog hålla sig till basplagg istället.

 • Paula skriver:

  Hmm nej, denna faller mig inte i smaken.
  Har inte alls gillat muggarna de senaste åren,
  vilket är synd. Hade gärna utökat min "samling".

 • Emelie skriver:

  Innan jag hann läsa vad du skrivit och bara såg bilden så tänkte jag "Nee, nu är det nog dags att lägga ner den serien".. Så nej, jag gillar det inte längre. Kram Emelie

 • Kristina skriver:

  jävligt snygg & typ fräsch 🙂

 • Jag tycker faktiskt att de plockat upp de blå stämningarna som finns nu, så jag har inte så svårt för just detta mönster. Muggarna har verkligen blivit folkliga, men för de som mer gillar de grafiska muggarna kan väl detta bli lite svårsmält kan tänkas.

 • Fia skriver:

  Jag tycker inte att detta mönster var så dåligt om man jämför med typ taggtråd (som jag tyckte var FRUKTANSVÄRT!!). Men visst när jag ser mönstret så tänker jag inte "Åhh, Filippa K! 2 die 4!!!"

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.