Annons

Mjölk ger fina väggar

Oj vad Blogg.se’s system krånglar ikväll. Som pausmusik i väntan på bättring (inlägget om flakonger försvann, jag får återposta vid tillfälle) tänkte jag bjuda på lite tavelinspiration till en köksvägg. Kanske något som passar nära dig? Jag som är mjölkfantast är faktiskt lite sugen. Billig var den också, grafiken Mjölk av konstnären Mikael Reuter blir din för 199 kr plus frakt. Tipstack till Jenny.

Foto: Stadshem och Vackra väggar

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra S. skriver:

  Eftersom du har grym smak känner jag mig smickrad när den ligger i ett nylevererat rör. Måste bara köpa en ram så kommer den lysa upp mitt lilla kök. Kul när konst inte kostar skjortan. 😉

 • Camilla skriver:

  Kul idé och billig dessutom, men jag skulle nog föredra Andy Warhols Campbells Tomato Soup 🙂

 • saravillfara skriver:

  Jag gillar den, men den skulle inte passa hemma hos oss. Bara i mitt kök i drömmen. 🙂

 • lina skriver:

  Visst paasar den i köket. Vi som gillar det svartvita är väldigt nöjd med våra kakaoögon av Olle Eksell

 • elin har ordet skriver:

  Åh den har jag kollat på hur längre som helst, ska bara klicka hem den! Jag älskar den!

 • Fröken Jansson skriver:

  Läckert! Man känner sig trygg med en sådan tavla! 🙂

 • carin skriver:

  Affischen finns även i storleken 70×100 på http://www.homecompany.se kostar då 249:-

 • Anonym skriver:

  ha en bra dag!

 • Sara skriver:

  Hur har det föresten gått i tävlingen
  "Utse Sveriges bästa inredningsbutik" ??

  Det var ju ett tag sedan den avslutades

 • lovisa skriver:

  jag har TVÅ tävlingar i bloggen just nu, ena där du kan vinna ett valfritt smycke till ett värde av 399 kr hos pinkordead.com och det andra där du kan vinna ett sexigt nattlinne från toplady.se. för mer info, kika bloggen!:)
  annars – ha en bra dag:)

 • Fredrik skriver:

  Något som troligtvis kommer pryda mitt kök är bilderna från din/Fridas byrås (Forsman&Bodenfors) kampanj för ikeas kökavdelning, och bilderna från kokboken – se dessa fantastiska bilder här https://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/index_sv.html (Nej, jag jobbar varken på ikea eller f&b)

 • Sara:
  Vinnarna annonseras inom kort! Det tar ju en stund att gå igenom alla nominerade bidrag men nu är två vinnare utsedda.

  Fredrik:
  Vad roligt att du säger det. Jag har tänkt samma tanke! Har dock inte bloggat om det eftersom det är jobbrelaterat men tack vare din kommentar kunde jag inte låta bli. Har även diskuterat detta med mina kollegor på jobbet tidigare idag. Håller alla tummar att fler ser tavelpotentialen i bilderna.

 • Anna E skriver:

  Min 14-årige son har den här tavlan på sitt rum, både fin och passande till en storkonsument av just mjölk!

 • Åh denna är perfekt. Vill nog köpa med mig en och hänga på väggen i Usa. Snacka om svenskt…men då suktar man nog mer efter svensk mjölk om man ser denna varje dag 🙂

 • Jenny skriver:

  Ja, visst var denna fantastiskt enkel och snygg! =)

  Hoppas du är pigg och kry nu igen, ha en fin vecka!

  Kram Jenny

 • Annika S skriver:

  Nu är den inhandlad! Den kommer att bli såå fin. Tack för tipset om webshopen Carin.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.