Annons

Mission accomplished

En kort uppdatering i äggkoppsjakten. Nu har jag äntligen ett dussin Ostindiakoppar i mina ägor! Det har tagit ett år att jaga reda på de små rackarna, och jag har gått på en del nitar (var försiktig om du budar på Tradera, det finns faktiskt en hel del konstiga säljare därute som inte riktigt har koll på nagg och glasyrer) men nu har jag i alla kompletterat min servis så att frukostäggen slipper rulla hatt på frukostbordet.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Grattis! De är så fina just de äggkopparna, och hela frukostdukningen får högsta betyg.
  Ha en fin lördag och helg!
  Lina

 • Dagens Vadå? skriver:

  sjukt mumsigt de såg ut … jordgubbar!!!

 • Japp! Och svenska desssutom. Som jag köpt på Coop Avenyn häromdagen. Man undrar ju. Men goda var de.

 • Maria skriver:

  Åh, äntligen lite personligt inlägg ! I like!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.