Annons

LP-skivor på tapeten

Jag ska alldeles strax publicera veckans bloggtävling, i samarbete med Boråstapeter, men måste bara i väntan på att få de sista detaljerna på plats visa några bilder på deras senaste kollektion Klippan. Vi har ju sett mängder med tapeter innnehållandes böcker och bokhyllor sista åren, men här kommer en motsvarighet med LP-skivor. Långa, långa rader med ryggar från en skivsamling. Kul tvist!

Foto: Boråstapeter pressbild

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Den där provdockan gör verkligen hela bilden. Vad lustigt det är att man tilltalas av kontrasterna.

 • Lina skriver:

  Snyggt!

 • Britta skriver:

  Oj, vad coolt!
  Jag skulle gärna ha en sådan fondvägg i mitt arbetsrum!
  Att övertala maken skulle inte bli några problem heller eftersom han älskar LP-skivor (i alla fall sina egna).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.