Annons

Liselotte Watkins för Absolut

Min favoritillustratör Liselotte Watkins har fått ge ut en alldeles egen limiterad edition av Absolut Vodka, travellers exclusive. Inte för att jag vill uppmuntra spritdrickande och osunt leverne på något vis men det här är en flaska att lägga vantarna på. Tipstack till Martina! Samlarvärdet för en Absolut Watkins kommer att vara högt bland modeillustrationsnördar som mig. Ett konstverk till barskåpet, någon?

Bild: skärmdumpar från Liselotte Watkins

Kategorier:

Kommentarer

 • Linnea skriver:

  Travelers exclusive, låt mig gissa att den enbart kommer säljas på typ Taxfree-butiker? Hur härligt för mig att jag snart ska ut och flyga! 🙂

 • riktigt snyggt!

 • Jenny skriver:

  Skitsnygg! Och tack för tipset. En flaska att hålla utkik efter inför helgens Londonflight. Trots att jag inte dricker särskilt mycket sprit alls.

 • Tess : Istla.se skriver:

  Jag hade lätt köpt den endast för att ha den stående.

 • lohas skriver:

  Vilken snygging till flaska!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.