Annons

Hammarplast och Smart Storage

Jag lovar att bildrapportera lite mer utförligt från bloggträffen senare i veckan, landade sent igår natt och har inte hunnit tanka över alla bilder från Iphonen bara. I väntan på det, för nu måste jag rusa till jobbet, så tänkte jag bjuda på gårdagens största överraskning. Föredraget av Hammarplast, som presenterade SmartStorage! Jag tror vi alla baxnade över Emmas presentation med de snyggt stylade bilderna. Ingen hade förväntat sig att bilder på boxförvaring kunde kännas så lockande. Stort plus i kanten till frilansstylisten Agneta Wendel som gjort ett fantastiskt jobb för att locka fram det bästa ur lådsystemet. Till och med jag blir ju sugen på att se över förvaringslösningarna hemma.
Hammarplast
Foto: pressbilder från Hammarplast och Smart Storage, styling Agneta Wendel

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag förvarar ALLT i plastlådor, superbra. Ordning och reda på sakerna !

 • Maria skriver:

  superfina bilder. Man blir verkligen sugen på att styra upp lite där hemma.

 • Julia S skriver:

  åh inspiration från Ikea? 😀 ser väldigt likt ut i alla fall 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.