Annons

Fåtöljerna framifrån

Jag vågar påstå att den omskrivna lägenheten är en orsak till att så många bloggläsare sneglat på gamla valnöts- eller teakfåtöljer i trä, som udda pjäser till vardagsrummet, sista tiden. Många är de som letat sig fördärvade. Här var en ny vinkel på uppviglarna, som jag inte hade sett tidigare. Pia Ulin har nämligen uppdaterat sin fotoportfolio med några bilder från reportaget. Klicka in här om du vill se mer.

Foto: Pia Uhlin

Kommentarer

 • Elinor skriver:

  Erkänner, precis så gjorde jag. Budade hem två fina Hans Wegner GE 290 på Lauritz efter att ha sett detta reportage. Så otroligt fint!

 • Johanna B. skriver:

  Intressant. Tycker dock att Lotta stylar nästan lika hela tiden. Samma kuddar, samma ljusstake (Björkefall) från IKEA. Samma svartvita stil.

 • Anna skriver:

  Håller med Johanna B, vi har fattat att det är Björkefall-ljusstakar man skall ha =), kom med något nytt

 • Therese skriver:

  Vi har ärvt två "easy chairs" av Ib Kofod Larsen. liknande de ovan, med dyna i svart skinn. Underbara! Men sen är vi väldigt mkt för 60-talet också.

  Vill någon hitta liknande är ett tips att googla just "easy chairs" och jakaranda/palisander som träslag. Brukar vara vanligast med just teak och jakaranda.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.