Annons

Blandat med böcker

Jag, som egentligen är av skolan att en bokhylla är en bokhylla, kan ändå inte låta bli att inspireras när jag ser bilder som den här. Hämtad från den danska tidningen RUM. Det är rätt fint att blanda böcker med personliga saker och souvernirer ändå. Och än snyggare är det med mörka bokhyllor. En upptäckt som gjordes redan på Kafferosteriet i Löderup. Det blir väldigt vilsamma kontraster för ögat.
bokhylla inspiration
Foto: Danska RUM

Kommentarer

  • Herta skriver:

    Hej! Titar in här på Din genomtänkta och genomarbetade blogg för första gången idag. Såg ett inlägg om bokhyllor. Jag hörde på morgon tv med fyran att det är snart på mode med bokhyllor igen. Det tycker jag är bra. Det första jag konstaterar när´jag kommer hem till folk är hur deras bokhyllor ser ut, vilken litteratur de har i bokhyllan osv?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.