Annons

Ännu en gammal dansk att addera till önskelistan

Högst upp på fixa-listan för hemmet står ”ny taklampa över matbordet”. Ett projekt som legat och puttrat en längre tid. Men det är inte där jag tänker mig den berömda glaslampan som jag också varit på jakt efter en längre tid, den föreställer jag mig snarare över ett bord i ett framtida matsalsrum. Just nu bultar hjärtat lite extra för PH Snöboll, formgiven av Poul Henningsen. Prislappen är dock inte riktigt lika härlig. Lyckan vore därför att hitta ett fint vintageexemplar via Bukowskis, Lauritz, en auktion eller liknande.

Foto: Louis Poulsen pressbilder

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma - Irene skriver:

  Har samma sak puttrandes på min fixar-lista, men så svårt att hitta en som passar. Snöbollen är snygg men "way over my limit" också vad det gäller pris. Synd att alla fina ska vara så dyra!

 • Tess : Istla.se skriver:

  Jag har också ute efter en ny taklampa fast till v-rummet. Håller på att göra om här hemma och tänkte att det är det sista som ska in när allt är klart. Funderar än på vilken jag ska välja.

 • Anna skriver:

  Jovisst är den fin, dock tycker jag inte ljuset känns så mysigt, lite sjukhus/kontors-belysning

 • Hallå Frida, vi har samma goda smak tror jag visst! 😉 Här hemma fyndade vi nyligen en på Lauritz.com. Eller "fyndade" är nog fel ord tyvärr, håller med, prislappen svider… Men snygg är den! /Ebba von Sydow

 • Cilla skriver:

  Hej, jag har en ph snöboll som jag ev ska sälja. Är du intresserad och i sånt fall vad är du redo att betala för den? Maila mig

 • cilla skriver:

  Jag har ev en ph snöboll att sälja. Är du intresserad, maila mig ett bud…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.