Annons

Work it.

Som jag bloggat om tidigare har inredningstidningen VT Wohnen ett gigantiskt utbud av inspirationsbilder och trendsammanställningar. Visserligen på ett obegripligt språk om man inte är infödd holländare (?) men med hjälp av Lexin och dera sökfunktion tar man sig ändå runt behjälpligt i bildgalleriet. De här fina arbetsplatserna gillade jag mycket. Tipstack till Jenny!

Foto: VT Wohnen

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Bokhyllan avr verkligen snyggt!
  Ha en skön dag

 • Anonym skriver:

  Hej!

  Skriv in länken på translate.google.se! Lite lättare att förstå…

  /K

 • cecilia skriver:

  ser riktigt "hemtrevligt" ut!

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, tack för tipset, ska genast kika in.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.