Annons

Deppigt höstvirus

Förkylningen släpper inte. Nu är jag inne på fjärde dagen och ser inget ljus i tunneln. Däremot håller jag på att bli galen av rastlöshet. Att vila är inte min bästa gren. I brist på sysselsättning har jag knåpat ihop ett kollage med fem materiella önskningar som skulle kunna pigga upp min tillvaro just nu, utöver det jag vill mest av allt – att bli frisk och krispig i huvudet igen. Den tjocka härliga mohairpläden från Lena Rewell (som finns att köpa på Svenskt Tenn för en halv månadshyra) är en ny obsession från min sida, som inte lugnat sig av feberfrossan. Jag skulle helst vilja ha den i rosa men hittar ingen rättvisande bild på nätet, här ser du den i svart. Och ett nytt te skulle också pigga upp, jag börjar bli gruvligt less på mitt trötta Earl Grey.

Foto: Acnes / Byredos doftljus får gärna flytta in i mitt vardagsrum. Efter att ha hinkat litervis med Earl Grey är jag nyfiken på Kusimis koffeinfria Ceylonte. En rund kudde att ha bakom ryggen när huvudet är täppt finns hos Spiti. Den härliga mohairpläden från Lena Rewell är mjuk som en dröm och sist men inte minst en bild på en japansk tekanna som också står på önskelistan just nu.

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Acneljuset doftar verkligen gott, rekomenderas! :)Finns som rumsspray nu också. Gå förbi NK om du är sugen på nytt te, där finns många goda! Deras egna blandningar brukar vara bra..

 • Frida skriver:

  Tack för tipset! Jag får kolla in det när jag piggnat till.

 • Anni skriver:
 • Anni skriver:

  Jag älskar deras teér! Ganska dyra men värt priset 🙂

  Kram / Anni från inredningsbloggen https://mobler-inredning.blogspot.com/

 • Anonym skriver:

  Gråsvartrosa känns som en härlig kombo.. Krya på dig!

 • Filippo Maniero skriver:

  Oerhört tantig kudde!

 • Den runda kuddens riddare skriver:

  Filippo, den kanske känns tantig för ett gammalt avdankat italiensk fotbollsproffs men inte för den som är insatt 😉 Den runda kuddformen är rätt populär just nu:

  https://hemmariket.blogg.se/2010/june/hm-home-2010.html

  https://trendenser.se/2010/june/utkast-juni-25-2010.html

  https://henricks-tankar.blogspot.com/2010/02/en-rund-kudde-ar-en-rund-kudde.html

 • Annette skriver:

  Hej hopp, den pläden har jag i rosa, ljuvlig är bara namnet, nu köpte min son en del fina plädar, när han var i Nepal,som oxå är superfina, men den här är nice!!!och visst en halv hyra kostar den..
  stor kram
  Annette

 • Simplicity skriver:

  Lite roligt att just du valt rosa i ditt kollage. En färg man ofta brukar ty sig till när man är sjuk. Mjuk, moderlig, snäll och omhuldande.

  Är oxå sjuk här och har varit sängliggande efter dagen i Turning Torso. Tillbaka på noll känns det som.

  Kram o krya på dig.
  Jannice

 • Frostisar.se skriver:

  Bor i norrland och här ligger vi ju som vanligt lite efter. Har just upptäckt hur mycket jag älskar Kusmi tea 🙂
  Tänk så mycket vi ska missa här uppe.
  Tur man får vara med på Formex ett par ggr om året för att uppdatera sig.

 • Vilje skriver:

  Vet inte om det är aktuellt för dig att Blocket-köpa… men när jag ändå kände igen den från din önskelista kan jag iaf skicka annonsen vidare. 🙂

  https://www.blocket.se/stockholm/Exklusiv_mohairplad_Lena_Rewell__Svenskt_Tenn_31219748.htm?ca=11&w=1

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.