Annons

Lampfrosseri

Med risk för att bli tjatig måste jag bara visa några fler bilder på riktig glaslampsporr för att ni ska förstå min nya obsession. Det är ju så fantastiskt snyggt med dessa glaskupor att jag skulle kunna åka över Atlanten för att hämta hem ett exemplar i egen hög person. Dessa varianter kommer från samma formgivare som gjort Carries hallampa. Vill du följa Lindsey Adelmans arbete har hon en egen blogg, och har du inte råd att köpa bjuder hon frikostigt på tips kring hur du själv kan tillverka din egen krona.

Foto: Studio Lindsey Adelman

Kategorier:

Kommentarer

 • solåkra skriver:

  Jag förstår din obsession till fullo. Den här kommer upp på min egen önskelista också

 • Jag delar inte din obesssion för glaslampor just nu, been there….Hade liknande i min sekelskifteslägenhet på 90-talet – glaskupor och mässing. Jättesnygga men jag tröttnade efter ett antal år. Jag auktionsfyndade mina och sålde dem sedan vidare. Nu är det drygt 10 år sedan – Mitt tips är att kolla auktionsbolag.

 • Anna skriver:

  måste tipsa dig om en budgetlösning. Clas olsson har stoora lampor med klart glas för 39 kr. Dvs själva lampan är som en stor kupa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.