Annons

All work no play

Jag får ofta önskemål om fler bilder från min vardag. Hur ser det ut runtomkring mig? Bor jag som de gör i inredningstidningarna. Och hur är det egentligen att tjäna pengar på sin blogg? Är det mingelkalas och goodiebags för hela slanten, som vissa modebloggare tycks vilja ge sken av? Inte direkt. Att driva företag och samtidigt jobba heltid är så långt från lattelivet man kan komma. Idag är inget undantag. Här helgas ingen vilodag. Här är det snarare all work no play som gäller, för att ta igen en förlorad arbetsvecka. Jag har fem föredrag som ska planeras, presentationsmanus som ska skrivas, en drös inlägg att förbereda (nästa vecka är jag på plåtning i Stockholm med jobbet, och då finns ingen tid att blogga) och fakturering som ska fixas. Här får ni snabb bild på min arbetsplats just nu. Travarna med oöppnad post och tidningar tornar upp sig som en skyline på skrivbordet. Det är sjukt kul, men också sjukt mycket jobb bakom kulisserna. Vill du läsa mer om hur det är att frilansa och inredningsblogga? Missa inte Marias frågestund!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Men bra är du!!
  T
  A
  C
  K
  för inspiration! 🙂
  Annaleena

 • hem skriver:

  Jag glömde att kommentera med min länk. 🙂

  Ha en trevlig vecka, Annaleena

 • Johanna B. skriver:

  Snygga glasögon. Vad är det för bågar?

 • Camillasnyahem skriver:

  Jag gick in på länken men hittade inget om dig, och jag utbildar mig till informationsvetare. Haha. 🙂 Jag skyller på att jag är stressad, storstädar innan dottern kommer hem och stökar ner igen.

  Ha en fin vecka Frida!

 • Wilma Östlund skriver:

  Och du gör det väldigt väldigt bra, åtminstone bloggdelen av din vardag – den andra har jag inte koll på 😉
  Fortsätt i samma anda, kvalitet och professionalism lönar sig.

 • Frida skriver:

  Johanna:
  Bågarna är formgivna av Sigvard Bernadotte, kommer från Skaga.

  Camilla:
  Husligheters Maria skrev om sitt perspektiv på saken, inte mitt. Så det var ingen intervju med mig jag länkade till. Snarare en annan bloggares realistiska bild av inredningsbloggande, frilansande och företagande.

 • Frida, igen skriver:

  Tack Wilma!

 • Anna skriver:

  Mkt snygga glasögon! När planerar du själv att ha en frågestund, ngt som kan vara aktuellt? Hoppas att du mår bättre!

 • Frk. Skåne skriver:

  Vilken ljus och härlig arbetsplats! Te/kaffekoppen är väldigt fin, var kommer den ifrån? Trevlig söndag!

 • malin - tjusigt skriver:

  Visst handlar det om planering för att hinna med allt.
  Kolla in min FAMILJEKALENDER för 2011. Specialpris ifall man förbeställer innan 30/9.

  Önskar dig en bra vecka!

 • isa skriver:

  TÄVLING!
  Vinn ring i äkta silver, med äkta tillhörande örhängen!

  https://isablomgren.blogg.se/2010/september/tavling.html

  Kram!

 • Anna skriver:

  Hej Frida!
  Du verkar så otroligt strukturerad och målinriktad, har du alltid varit det? Har du några tips på hur man kan bli det? 🙂 Tack!

 • S skriver:

  Jag måste bara säga att du är så lik tjejen i Love Actually som är Daniels (Hugh Grant) assistent (eller liknande)! Jag kommer inte ihåg vad hon heter dock, men du kanske har sett filmen!

 • lina skriver:

  Du imponerar alltid på mig. En annan har svårt att hinna med ett jobb, träning, livet och vänner.

  Skönt att du verkar må bättre!

 • vilken bild på mig är bäst i mitt senaste inlägg
  tacksam för svar.
  kram

 • Ja det är många som inte inser hur mycket jobb som ligger bakom. Du gör det bra som dessutom håller förläsningar på sidan om.

  Härligt att höra att du kryat på dig!

 • Anna S skriver:

  Älskar när du bjuder lite på dig själv och vi får en glimt av din vardag. Mer sånt i den mån du inte tycker att det inkräktar på ditt privatliv! Jag väntar fortfarande på att det i någon tidning någon gång ska dyka upp ett reportage i stil med "Hemma hos Frida"! 🙂 Tack för en bra blogg!

 • Nina skriver:

  Tack för en grym blogg. Än finns inga riktiga konkurrenter!

 • åsa skriver:

  vilken härlig blogg! måste ja följa =)

 • Anna skriver:

  Jag förstår att det är sjukt mycket jobb "vid sidan av", samtidigt som det ger väldigt mycket energi och att du förhoppningsvis har väldigt kul också. Jag tackar också för all inspiration och även jag la märke till de ursnygga glasögonen! Kram Anna

 • P skriver:

  Hej! Spana gärna in min sambos livsstilsblogg på https://wordsbyme.se. Där har jag idag gästbloggat om politik och tyckt till om alla partierna. Håller ni med? Läs och tyck till på https://wordsbyme.se

 • Underbart kul ändå..?

  Jag sitter i mellanlandet mellan bloggandet och eget företag med många uppdrag så jag förstår dig och ditt "bakom jobb"

  Önkskar man kunde få in lite pengar på bloggen också, nu är det bra marknadsföring och så men det syns inte på samma sätt som "pengar in"..

  Ha det gott

  Maliin

 • Hanna skriver:

  Hur får du plats på det lilla skrivbordet? 😉 När jag är igång med mitt företag ser det inte nådigt ut och då har jag nog dubbelt så stort 😉 Men jag måste säga att det ser ändå härligt ut på nått sätt att sitta där i din hörna, du tar väldigt bra bilder!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.