Annons

Formexmässan har öppnat!

Idag slog Formexmässan upp sina portar ute i Älvsjö och hela Sveriges inredningskår (butiksägare, inköpare, journalister och leverantörer) har återigen samlats till höstens upplaga av det största jättejippot för branschen. Vanliga konsumenter släpps inte in, det är inte öppet för allmänheten, så mystiken och bloggdiskussionerna brukar gå rundgång. Jag kommer precis som tidigare år att åka till Stockholm och rapportera, men jag jobbar ju heltid om dagarna, så jag flyger upp först imorgon kväll och passar på att göra en weekend i huvudstan. Det ska bli väldigt roligt! Så, ni får ge er lite till tåls med min rapportering. Men det kommer en utförlig sådan. Var så säker! Årets tema är Happy och av de färska pressbilderna att döma verkar det bjudas på en ovanligt färgglad mässa i år. Kul! Det kan vi behöva. Enligt Louise Klarsten VD på Colourhouse så kommer rosa att bli helrätt framöver. Från bleka pasteller till mörk cerise. Speciellt eftersom det passar så fint ihop till andra populära färger som brunt, blått och grönt. Hon tror också på gult som accentfärg under den kommande säsongen. Och det bekräftas ju inte minst av bilderna nedan.

Foto: Formex.se pressbilder 2010

Kategorier:

Kommentarer

 • Madeleine skriver:

  Uuuunderbart! Är så avundsjuk på er som får åka på formex!

 • Johanna B. skriver:

  Härliga färger. Ser fram emot rapporten!

 • room of karma skriver:

  Kul att se lite från formex på håll! Är det fortfarande så att det är handbroderat som är hett?
  Lamp hattarna är för sköna! Och Arne Jacobsen´s " ägget" är alltid rätt!!!!!!
  Bra inlägg!
  Ha en bra kväll!

 • Jenny skriver:

  Åker inte upp i år så det ska bli kul att följa dina och bloggvärldens rapporter, ser framemot det!

  Ha det bra =)

 • Härliga bilder! Missar tyvärr Formex i år men ser fram emot att läsa dina inlägg om mässan.

 • Yasemin skriver:

  Rosa är verkligen en härlig färg. Coolt att cerise blir inne, det är lite modigare är pastell.

 • Charlotte skriver:

  Formexmässan är alltid en energikick, En härlig och inspirerande start på inredningssäsongen vår som höst!

 • sandra skriver:

  Vad roligt med formex!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.