Annons

Maja Isola för Marimekko

Ett tyg som är perfekt för möbelrenoveringsprojekt av nedanstående karaktär är Maja (eller Maija) Isolas klassiska mönster för Marimekko. Om jag inte ser helt i syne kan det till och med några av dem som har använts i stylingenStellan Herners bilder. Maja gjorde sig känd redan på  50-talet för sina grafiska tyger med inspiration från karelska, afrikanska och bysantinska mönster. Marimekko återupptog en kollektion klassiska textilier ur Maija’s produktion inför sitt 50-årsjubileum 2001 och nu i våras 2010 kom ännu några stycken tillbaka in i sortimentet igen. Via den här länken hittar du de allra senaste.

Foto: Marimekko.com, skärmdumpar på textilier formgivna av Maja Isola

Kategorier:

Kommentarer

 • sara skriver:

  Eller perfekt för att dölja en sådan där dörr som inte leder någonstans och som jag alltid tycks ha i lägenheter där jag bor…

 • Antikt&Unikt skriver:

  Vill bara tipsa om en sida för den som letar efter det där lilla extra till heminredningen. https://antiktunikt.blogspot.com/
  Glad sommar!

 • Classic Living skriver:

  Jag är också ett stort fan av VIPP. Såg du även att du är vinnare av kudden du tävlade om?

 • Sååå fina tyger, står sig över tid, känns tidlösa! Håller med första personen som kommenterat här att det skull passa jättebra att använda till att dölja dörrar eller annat, men passar även fint som tyg till dukar på ett större bord!

  kramizar aka

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.