Annons

Butikstips Göteborg

Om ni undrar varför det har varit tyst i ett par dagar så beror det på att jag har mina föräldrar på besök här i Göteborg. Vi har spenderat ett par dagar i svärföräldrarnas stuga på västkusten, utan tillgång till internetuppkoppling, men nu vilar regmolnen tungt på himlen så då hägrar en dag på stan inne i centrala stan. Mamma och pappa ska guidas till de bästa butikerna. Här är några av mina inredningsfavoriter. Kanske kan de vara bra sommartips även till dig, om du har vägarna förbi Göteborg i sommar. Om så får du inte missa Krypton Form och Engelska Tapetmagasinet på Vallgatan, Aschebergsgatan 24 som ligger på just samma adress som butikens namn, Prickig Katt’s mormorsvind (vintagefynd utlovas) på Magasinsgatan samt Alvhem Mäkleris egen lilla butik i Linné. Många här säkert sett Alvhem Mäkleris inspirerande bilder på Hemnet och på olika inredningsbloggar, men hur många av er har kikat in i deras butik?
Alvhem interiör
Foto: skärmdump från Alvhem Interiör

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma - Irene skriver:

  Vad kul! Två nya butiker för mig som sällan är inne i stan… förutom på jobbet då och då hinns ingen shopping med. Hade ingen aning om att Alvhem hade en butik, den måste kollas in! Tack för tipsen!

 • Maria skriver:

  Åh, Alvhem såg ju fantastiskt härligt ut! Synd att jag är så sällan i Gbg, och för tillfället törs man ju inte riktigt ta tåget dit heller… =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.