Annons

Dagsutflykt till Röhsska

Idag tog vi en promenad ner till Röhsska och kikade på utställningen med Signe Persson-Melin. Man får ju inte fota på sådana tillställningar, så jag kan tyvärr inte visa några bilder mer än på de fantastiska teracottakrukorna med hennes karaktäristiska mönster som stod uppradade i fönsterkarmarna. Visst är de fina! De finns även till salu i museibutiken för 450 kronor styck (375 kr för de mindre modellerna). Och vips så seglade en ny pryl upp på min privata önskelista. De passar dock inte riktigt i en innerstadslägenhet, så jag får nog vänta tills den dag vi har ett sommarhus. Men är de inte fina, så säg? Utställningen rekommenderas om du har vägarna förbi Göteborg i sommar. Allt står kvar till den 14 augusti. Och Signe, som var en av mormors favoriter, är still going strong. Hon har till och med en blogg!

Foto: Frida Berglund, Trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • En av mina absoluta favoriter i formgivargebitet! Så synd att vägarna inte leder till Göteborg i sommar. Och de där krukorna är fantastiskt vackra. Jag vill ha ett gäng 🙂

 • Johanna N. skriver:

  Superfina! Älskar mönstret som känns modernt än idag. Kul initiativ av Röhsska!!!

 • Marie skriver:

  Så fina! Jag är helt galet tokig i lerkrukor just nu och fyller trädgården högt o lågt med dem! De här skulle gärna få flytta in i min trädgård! 🙂

 • Annika skriver:

  Ja, hon är helt fantastisk och fortfarande aktiv. Älskar hennes saker! Måste kika in på hennes blogg också. Krukorna är ju jättefina!

 • Vilka otroligt vackra krukor, det blir ett besök på tisdag, känner jag direkt! / Henrick

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.