Annons

Champagnelördag

På tal om glas så bjuds det på champagne hemma hos mig idag. Jag har nämligen två kompisar på besök i helgen, varav den ena fått nytt jobb, vilket givetvis måste firas. Samtidigt passar jag på att inviga mina nya champagneglas från Iittalas serie Essence. De är så nya att jag inte ens hunnit ta bort klisterlapparna. Lagom prisklass (gör inget om det blir ett kalas med kras) och sköna att dricka ur. Köptips på dem!
Klassiska champagneglas Iittala
Foto: Frida Berglund, Trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Skål & grattis! 🙂

  Essence är fina, hos oss återstår just champagneglasen i inköp.

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, vad härligt! Ha så trevligt. Har också den serien och ingen av glasen har gått sönder, trots att de åkt i golvet. Det är bra betyg tycker jag. Men de är framförallt vackra och tidlösa.

 • Anna skriver:

  Vilken lördag Frida, det är du värd! Hoppas att ni har det trevligt.

 • Helt klart mina favoritglas, selterglasen är underbara att ha som "vanliga" dricksglas och vinglasen ligger skönt i handen. Säger som dig, köptips! / Henrick

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.