Annons

Sitt vackert

Under gårdagens runda på stan passerade vi butiken Krypton Form på Vallgatan, och fick syn på de här ljuvliga pallarna av Göteborgaren Staffan Holm i skyltfönstret. Är de inte fina så säg? Jag har sedan länge suktat efter Milk Stool (längst ner till vänster), men måste säga att Karusell (längst ner till höger) med sina tvistade ben som skapar en fin effekt när man staplar flera på varandra, är snäppet vassare. Åh vad jag skulle vilja ha dessa! Några ”extra-pallar” skulle verkligen sitta fint. I dubbel bemärkelse.

Foto: pressbilder Staffan Holm

Kategorier:

Kommentarer

 • Tanneke skriver:

  Beautiful post, excellent review. Thanks for posting!

 • Josefin skriver:

  Vackert med simpelt trä, fast produkterna har alltid en relation till fotot. Skulle vilja se dem i verkligheten …

 • Johanna N. skriver:

  Tjusiga pallar, kan tänka mig att de dofta som på träslöjden! 🙂

 • Åh, det är verkligen något speciellt med pallar. Oftast så rena och enkla, men med en lite utstickande detalj. Precis så som jag tycker design ska vara.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.