Annons

På skissbordet just nu

När jag har mycket att göra är det enda som hjälper för att skifta fokus – att göra mer, fast annat. Det kanske låter konstigt men om jag låter hjärnhalvorna växeldra blir jag mindre stressad än om jag försöker tvärnita. Och just nu har jag ett extra spännande sidoprojekt att bita i när jag kommer hem om kvällarna. Ett nytt inredningsuppdrag ligger nämligen på skissbordet och pockar på uppmärksamhet. Jag ska hjälpa en kund med ”det sista fixet” till ett vardagsrum. Och det är superkul! Jag är ju ingen utbildad inredare men är det något jag har insett att jag kan så är det vilka detaljer, lampor, mattor, prylar, loppisfynd och nya saker som finns på marknaden och hur man kan använda dem för att få till där sista pricken-över-i:et känslan. Ett projekt jag själv brottats med i många, många år och som kanske just därför lärt mig en del om saken. Efter fem års inredningsbloggande har jag nästan blivit ett levande uppslagsverk och det är roligt att kunna använda den konstiga ”tårtbits-kunskapen” till något vettigt för att hjälpa andra.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Stämningsfullt skriver:

  Vad roligt och spännande! Kanske man kan få en liten titt på resultatet sen? 🙂
  Ha en bra kväll.
  Kram Vanja!

 • Spännande!
  Bra att hitta sitt sätt att hantera stress

  Må gott och lycka till

  Maliin

 • Jenny skriver:

  Vad roligt! Är det en tjänst du tänkt att jobba med…? Letar just nu ny lägenhet och ska precis som du gjorde förra året "börja om från början" efter att ha flyttat ifrån min sambo, vår lägenhet och våra saker..

  Ha en skön dag!
  Jenny

 • lina skriver:

  roligt!

  du har inte funderat på att dra igång ett inredningsforum här på trendenser?

 • DAHLARNA skriver:

  Vad KUL med ett inredningsuppdrag! Du har såklart en enorm "ryggsäck" med en massa kunskap efter alla års bloggande. Hoppas att vi får ta del av resultatet sedan! ha en bra dag & lycka till med ditt sidoprojekt!

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Vad kul – helt rätt. Lycka till. Vore jättekul att få se resultatet.
  Jag är på samma linje fast tvärtom. Jag pluggar till inredningsarkitekt, och passar på att blogga om allt intressant jag dyker på längs vägen. Och bloggandet ger just den där "ryggsäcken" man behöver för framtida bruk.

 • Hanna skriver:

  Åh vad roligt med inredningsuppdrag! Det behövs nog ingen utbildning när man har den känslan för stil som du verkar ha!

 • Vad kul!
  Sockerlådan tycker jag var oroligt snygg… tyvärr har jag ingen balkong.. fast jag försöker samla på lådorna ändå.. ingen bra kombination.. hih

 • Det låter verkligen jätteroligt, lycka till!

 • Johanna N. skriver:

  Vad tar du för att hjälpa till och hur snabbt kan man få hjälp?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.