Annons

Mood board på temat sommarhus

Inspirerad av Karolina Skande på Hotspot/Rodeo tänkte jag visa mitt eget mood board, som spinner vidare på inlägget nedan. Här har ni min högst privata samling inspirerande urklipp som sparats och klistrats med syfte att samla tankarna för ett framtida sommarhus. Huset vid havet, in my dreams. Jag har alltid skrivit önskelistor till mig själv, så konceptet med mood boards passar mig utmärkt. Det funkar lite som en visuell verktygsönskelåda, istället för lista, och gör det betydligt lättare att förklara för andra (och sig själv) vad det är man vill ha. Om inte nu nu, så på sikt. Har du ett mood board på gång för eget bruk? Vill du dela med dig så maila mig gärna ett foto. Bästa bidrag publiceras och länkas med nöje.

Foto: samlade faksimiler från Elle Interiör, Sköna Hem, Vårt Nya Hem, Living etc. mfl.

Kategorier:

Kommentarer

  • Jättekul att du funderar på att köpa sommarhus! Det finns säkert en massa fantastiska ställen på västkusten over there. Angående moodboarden – om det gäller en trädgård kanske det är utanför ramarna?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.