Annons

Månadens magasin

Här är en snabb bild på maj månads magasinsskörd som ligger på soffbordet i form av blädderex när andan faller på. Blått, blått, blått och kubistiska former verkar vara grejen just nu. Living Etc. kör en blå-special och Wallpaper pratar om The New Cubism. Tidningen WIRED följde med Niklas hem från London, när han blev askmolnsstrandad häromveckan. Riktigt intressant läsning. En tidning att rekommendera om du är road av trender ur ett större perspektiv än det rent inredningsmässiga.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.