Annons

Louiszone ny satsning från Louis Poulsen

Som ni kanske redan hunnit se har jag äran att presentera en ny annonsör i högerspalten från och med den här veckan. Detta i form av Louis Poulsen som lanserar Louiszone, ett nytt webbmagasin om deras lampor. Jag slog ju själv till på den svarta modellen för drygt ett år sedan och den passar bra i vårt vardagsrum. Men, sedan jubileumsfärgerna kom ut tidigare i våras, så är det inte utan att jag får lite beslutsångest i efterhand. Det finns ju så många olika färger att välja mellan att svart nästan känns trist… Den oblekta, beiga varianten till exempel gör sig riktigt snyggt mot trämöbler. När jag klickade mig igenom webbmagasinet såg jag också att man kunde vara med och tävla om en egen lampa på sidan 4-5. Jag har ju en redan, så jag avstår, men för dig längtar och önskar kanske det här kan vara värt ett försök?

Foto: pressbiloder Louis Poulsen, Louiszone

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  åh tackar. jag drömmer om en ljusblå sänglampa.

  trevlig helg!

 • Tack för tipset, självklart kunde jag inte låta bli att vara med och tävla.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.