Annons

Läsarfråga: Den perfekta fraktlådan?

Jag fick ett mail av Erik. Han har fastnat för ett gammalt omslag av tidningen Residence (eller snarare för soffbordslösningen som visas på den bilden) och undrar var man kan få tag på en liknande fraktlåda eller lastpall för att skapa sitt eget soffbord på hjul. Någon som har smarta och bra tips? Svara gärna i kommentarsfältet nedan. Säkert är det fler bloggläsare som kan använda sig av den här idén.

Kategorier:

Kommentarer

 • Victoria skriver:

  Borde inte NK ha en massa över sedan deras förra kampanj "upptäck världen"?

 • Johanna N. skriver:

  Ja kolla med butiker som skyltar med udda saker, de slänger oftast materialet efter kampanjen är slut. Det gäller allt från NK's pallar till andra coola attiraljer man kan se ute i butikerna (kring jul finns massor av spännande pynt att hämta till nästa år, förutsatt att butiken inte har krav på sig att spara vissa delar).

  För pallar, kolla med DHL, Schenker mfl. De borde ju få en del över när de skickar saker till folk.

 • Fredrik skriver:

  Se Roomservice länken https://kanal5.se/web/guest/roomservice/2spalt/-/artikel/av/Iuj2/1097/3385646/1.0

  Där finns liknande bord och de är beställda från http://www.mtab.se

  /// Fredrik

 • Annalainen skriver:

  Erik – kolla blocket med jämna mellanrum. Där skäns det bort pallar, gratis!!!

  https://www.blocket.se/stockholm/Lastpallar_bortskankes_27221751.htm?ca=15&w=3

 • Annalainen skriver:

  SKÄNKS menade jag givetvis…. 🙂

 • Jenny skriver:

  Gallerier och auktionshus är mitt tips. Lådor som man transporterar konst i ser ut så där. Har själv en från just ett auktionshus, som jag har som tv-bänk.
  /Jenny

 • Jenny skriver:

  Kolla även på byggnadsbutiker, finns en i Alingsås, hus till hus, som är helt underbar. Om du nu bor i Göteborgsområdet. Men i byggnadsbutiker som säljer gamla, nya saker till huset borde finnas. Annar en EU-pall, som antingen får vara som den är, eller måla…

 • Ibland om man har tur kan man hitta riktigt fina gamla lådor på auktioner. Köpte en stor läcker låda som det står Helsingsborgs Galoscher (helt underbar)på och en med tändsticksreklam i fjol. De kostade lite drygt 1000-lappen för båda. Väl värt.
  Önskar alla en fin midsommar. Dominique

 • Dyveke skriver:

  Hej!
  Jag undrar vilken kamera som du använder 🙂
  Finfina bilder överallt på bloggen :p

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.