Annons

Köpes: Ostindias äggkoppar

Se ögonblicksbilden nedan, från dagens söndagsfrukost, och finn ett fel. Jag har inga äggkoppar! Det verkar inte finnas att uppbringa några sådana till min Ostindiaservis ute i butikerna. Rörstrand har nämligen slutat tillverka dem och de som en gång har haft har lagren slutsålda. Därför har jag har sökt dem med ljus och lykta på andrahandsmarknaden, och tro mig jag har letat überalles, men utan lycka. På Tradera finns de visserligen ibland, men då säljs de ofta bara en och en och jag vill ju helst ha fyra, eller ett halvt dussin. Kanske är det någon av er bloggläsare därute som har ett gäng i skåpet som är till salu. Eller har en bekant som inte använder sina. Om så, hör av dig till mig. Jag köper dem direkt!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Elenore skriver:

  Vilken härlig frukost, fruktsalladen ser riktigt mumsig ut!

 • MariaEditha skriver:

  Känner till problemet haha ! Just nu använder jag blåeld äggkoppar, men äggen nu för tiden är för stora ! Denna evig jakt på snygga äggkoppar.

 • Erika skriver:

  Jag letar också äggkoppar, men det är hopplöst. Vill ha helvita, tycker det borde finnas överallt. Tips mottages tacksamt. 🙂

 • Fredrik skriver:

  Kolla in på denna och hör med honom!
  https://porslinsbloggen.blogspot.com

 • Kate skriver:

  Ha en fin fredag! 🙂

 • Benny skriver:

  Ja det kan vara svårt att hitta vissa delar till serviser så där, jag hade nog slagit till och köpt enstaka om jag hittat det på Tradera…tålamod är en dygd när det gäller secondhand! Jag har tyvärr inga delar i Ostindia-servisen, svärmor har, men inga äggkoppar. Kan inte påminna mig att jag sett dem allt för ofta, så du har nog rätt att de är svåra att få tag på. Tror nog jag slagit till och köpt enstaka om jag hittat det på Tradera…tålamod är en dygd när det gäller secondhand! Jag har tyvärr inga delar i Ostindia-servisen, svärmor har, men inga äggkoppar.

 • Henrik Stigell skriver:

  Tyvärr inte men hoppas du har hittat dem vid det här laget!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.