Annons

Grandpa nu även i Göteborg

För ett par veckor sedan öppnade den populära mode/vintage/inredningsbutiken Grandpa, som tidigare bara funnits i Stockholm, en ny filial här på Vallgatan i Göteborg. Eftersom jag mest varit hemifrån sista tiden har det inte funnits så mycket tid att besöka dem, men idag svängde vi förbi under en runda på stan. Och jag blev inte besviken. De har faktiskt lyckats fånga samma känsla som i moderskeppet på Södermannagatan. Nytt för mina ögon var också Whyart, som uppmärksammar Norrländska konstnärer vid fyra utställningar under 2010. Förtryckta alster kan köpas för en trehundring, se bild. För dig som inte bor nära någon av Grandpas butiker finns även en webbshop. Missa inte deras blogg heller.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin A skriver:

  Kul! Jag gick förbi häromdagen men var på väg någon annanstans. Nu blev jag sugen på att ta mig dit snarast! Trevlig lördag!

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Vad kul för Göteborg. Är lite stolt över att det är en bekant till mig som startat butikerna. De lyckas verkligen plocka guldkornen, både på kläd- och möbelsidan.

 • A skriver:

  god morgon! 🙂
  längtar du också till sommaren? ;>

 • axelina skriver:

  Och man bör inte missa Prickig katt en trappa upp..härligt kitschig butik:)

 • Lina skriver:

  Älskar Grandpa. Köpte min Ballograf i deras butik på söder för prick ett år sedan.
  Visste inte att de hade webbshop så tipstackkram från mig!

 • Något nytt att besöka nästa gång jag är i Göteborg.

 • Stefan Nilsson skriver:

  Har helt missat detta men ska försöka komma ihåg det nästa gång jag är i Göteborg.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.