Annons

Dymodags igen

Nu har jag varit framme med Dymon igen. Den är ju helt perfekt för att märka upp saker här hemma. Stora som små. Senast i raden är glasburken med min favoritmüsliblandning från Coops lösviktsavdelning. En mycket viktig markering, minsann, så att Niklas inte råkar ta fel eller blandar upp den med annat än min noga utvalda mix av linfrön, dinkelpuffar, pumpakärnor, gojibär och hackade nötter. Som sagt, jag är väldigt nöjd och kan än en gång rekommendera ett köp av den lilla plastmojängen som med några enkla tryck spottar ur sig retrosnygga lappar. Finns både på Granit och Clas Ohlsson.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Vilket bra tips! En sådan ska jag köpa.

 • Anna skriver:

  Åh vilken söt skål. Varfifrån är den?

 • Frida skriver:

  Anna:
  Skålen är från Rörstrands serie Ostindia.

 • Nilla skriver:

  Niklas? 😮 😉
  Fint! Jag blandar också egen Risenta-müsli.

 • Jag är riktigt sugen på att investera i en sån, underbart med ordning och reda!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.