Annons

Therese Sennerholt

Nu är jag hopplöst sist på bollen, för när de här nya pressbilderna på Therese Sennerholts citattavlor släpptes på Lotta Agatons blogg häromdagen fick de fötter i bloggvärlden. Nu syns de överallt. Alla skriver om dem. Och jag som själv jobbat och rest melllan Stockholm-Göteborg-London den senaste veckan har inte alls hunnit med att posta dem. Attans. Men, det betyder ju inte att jag inte kan göra det nu. Eftersom jag gillar dem så mycket vill jag visa dem ändå. Säkert finns där någon som missat hennes roliga budskapsknorrar. Vill du se fler tavelmotiv kan du göra det här. Vill du köpa kan det göras här eller här, via Rädda Barnens designshop. Toppeninitiativ tycker jag.

Foto: Guido Hildebrand för Therese Sennerholt (pressbilder)

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  jag hade missat. så, tack!

 • Anna skriver:

  Jag hade inte heller sett dem.

 • Anna skriver:

  jag hade inte heller sett dom . mest för detta numera är den enda svenska inredningsbloggen jag läser. bäst helt enkelt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.