Annons

Snyggaste fasadsiffrorna?

Om jag bodde i ett hus skulle jag inte tveka en sekund att slå till på de här snygga fasadsiffrorna. Kolla runt i inspirationsgalleriet och se så fint det blir med oversizade och snygga typon i olika konstellationer, istället för de tråkiga standadermodellerna. Antingen kan man ju sätta upp dem som just sifffror, eller som bokstaverade sådana. Och man behöver ju inte bo i en putsad funkisvilla, det blir ju faktiskt ett lyft även på de traditionella hustyperna också. Eller vad tycker du? Hiss eller diss?

Foto: Fasadsiffra.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna N. skriver:

  Hiss hiss! Me like lot!

 • Helena Björk skriver:

  Snyggt! Jag bor i hus och detta tips tar jag gärna emot.

 • Anonym skriver:

  hiss! hiss! hiss!

 • snyggt!
  men det blir tyvärr lite konstigt, kinky dubbelmening att använda siffror om man bor på nummer sex som jag gör!
  🙂
  hoppas allt är bra med dig annars, frida!

  • Anna-Karin skriver:

   Herregud, så roligt! Synd att jag inte bor på nr sex, jag hade helt klart kört på bokstäver 🙂 Nu bor vi på 44 och det blir ju tyvärr för långt…

 • Jag gillar de här stora rejäla siffrorna, eller allra helst bokstäverna faktiskt, hiss var det här !!

 • Anneli skriver:

  Haha, jag bor oxå på nummer 6, precis som "lotta på solrum". Det blir lätt lite kinky med just siffran 6. Annars hade jag gärna haft en bokstaverad siffra på fasaden. Snyggt!

 • Elin skriver:

  Jag har också bloggat om dem för ganska länge sedan. Definitivt hiss! Om man ändå hade ett hus att sätta upp dem på… 🙂

 • Sandra skriver:

  Hiss! Jag tycker det är snyggt och kul när man bokstaverar sitt husnummer. Men jag kan förstå tidigare nämnda problem med nr:6, eller som vi, bor på "Trehundratrettio". Kräver en hel husgavel!

 • johan skriver:

  Helt klart hiss och om jag bodde på nr "sex" så hade jag lätt tagit bokstäver snacka om att sticka ut..

 • Avenir skriver:

  Vill inte låta nedlåtande men 9 av 10 "kreativa" fasadsiffror som jag sett har gett ett amatörmässigt intryck. Det handlar ju om grafisk design, och de flesta saknar typografisk grundkunskap och ett tränat öga för proportioner. En bra början är att radera Brush Script från hårddisken. Länktips: http://www.architecturalnumbers.com/

 • Purple Area skriver:

  Håller med, riktigt snyggt!

 • Maria skriver:

  I vårt kvarter var det flera hus som hade husnumret skrivet med bokstäver, men plötsligt var alla utbytta mot siffror, så jag misstänker att kommunen eller brandväsenet ogillade bokstavsnumrerandet.

 • Nina skriver:

  Hiss!
  Synd bara att man bor i lägenhet.
  Känns som det kan bli en småstadshit.

 • Jenny skriver:

  Hiss hela vägen upp. Hittade sajten här om dagen sedan och kunde inte hålla mig från att beställa 🙂 Så snart ska det skruvas, skruvas…

  /Jenny

 • Dessutom supersnyggt plåtade! Så ska en siffra säljas 🙂

 • mallan skriver:

  Hiss!

 • amanda glave skriver:

  Kanon snygga, jag har letat länge efter något liknande, men jag vill ha rostiga. VAr kan man hitta det?

 • Lindsan skriver:

  Beställde siffror från USA när vi flyttade in i vårt nybyggda hus för 3 år sedan. Specialdesignade av någon kändisdesigner, supersnygga och superdyra (betalade över tusen spänn) men vi har definitivt de snyggaste siffrorna i området. Helt klart värt det.

 • Starfamily skriver:

  Supersnygga! Måste kikas närmre på. Har dock för långt ord för att kunna köpa bokstäver tycker jag… tjugoett 😉

 • Erika Norberg skriver:

  Jag är lite trött på bokstäverna, känns lika uppdaterat som en fondvägg med medaljonger.. 😉 Men jag gillade siffrorna!

 • Anna skriver:

  Måste bara tipsa om en liten utveckling av fasadsiffror. Spana in denna ytterdörr där gatunumret bildar både ljusinsläpp och information! Har en själv med nummer 9 på och är supernöjd!
  https://www.polardorren.se/dorrbilder/numero.jpg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.