Annons

NK + Paul Smith + Stelton + bröllop

Nu börjar anspelningarna på kronprinsessans stundande bröllop att rassla in i mailkorgen. Pressrelease efter pressrelease lyfter det dukade bordet i olika former och leverantörerna slår nästan knut på sig själva för att bräcka varandra. Alla vill prata festdukningar, alla vill att vi ska fira extra även hemma och alla bjuder på ”de bästa tipsen” för hur vi bäst kan göra det. Snyggast hittills är dock inbjudan som kom från NK, se bifogad bild med illustration. Helt i min smak. De kommer arrangera en kundkväll för klubbmedlemmar på temat fest och bröllop den 28 april. Förutom inspiration kring det visas även den unika utställning med Paul Smith för Stelton. Spännande! Jag ska försöka peta mig dit om det hinns med i schemat.

Bild: Illustration NK Stockholm

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja, det gäller att utnyttja den stora händelsen förstås – ett kungligt bröllop ÄR ju stort! Lite trist är det allt att bo i en republik… 🙂

 • Snygg illustration – hoppas kvällen blir lika bra!

 • Johanna N. skriver:

  Snyggt! Det hade jag velat ha som tavla!

 • agneta skriver:

  Ville bara berätta att jag hittat hit, och inte minst att jag gillar Din blogg!

  Agneta

 • Ja oj det var verkligen en snygg inbjudan:) Du får skriva hur du hade det på evenemanget sen då=)

 • Åh vilken härlig kundkväll det verkar bli.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.