Annons

Modern påskdukning

Du som söker dukningsinspiration inför påskhelgens alla stundande middagar, bruncher, släktkalas och trevliga stunder till bords måste jag rekommendera Åhléns mycket lyckade samarbete med inredaren Jimmy Schönning och matkreatören Renée Voltaire. De har dukat upp ett antal olika temabord med påsken som en gemensam (gul) tråd. Riktigt fina, genomförbara och roliga idéer för både stora och små sällskap. Hatten av till Jimmy för väl genomförd styling.

Foto: från Åhléns.se, dukning av Jimmy Schönning och recept av Renée Voltaire

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Glad påsk Frida!

 • Alexander skriver:

  Snyggt och inspirerande!
  Gillade där det ser "målat" ut runt tallriken.

  Ha en glad påsk Frida!
  Hälsningar A och M
  http://www.maxiander.se

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *