Annons

Lyx vs. budget: gummikorgar av bildäck

För något år sedan dök Dacarrs gummikorgar av återvunna bildäck upp överallt i inredningsreportagen. Varenda stylat heminredningsreportage hade en sådan i något hörn. Fylld med tidningar, ved, blommor, leksaker, garnnystan und so weiter. Som alltid, när något blir populärt, kommer billigare efterföljare ut på marknaden. Här är en billigare gummimodell från Rusta som finns med bland deras vårnyheter. Det jag är mest nyfiken på är om båda tillverkas efter samma miljövänliga princip. Någon som vet?

Lyx: Orginalkorgen från Dacarr, gummikruka i storken Medium pris hos Bagaren&Kocken 495 kr Budget: Gummikruka, svart med vita sömmar från Rusta 99 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • annaleena skriver:

  Kul att du gillade mina "krittavle flaskor"
  Hade gottis!
  Kram annaleena

 • Rusta är inte noga med milöetiken, iallafall så gör de ingen reklam för det om sej själva. Med olika och många underleverantörer och så pressade priser som möjligt, tror jag att Rusta inte värdesätter detta ! Här är det priset som gäller !!!!!!!!!
  Jag hade valt Bagaren och kockens, ha en bra dag !

 • Sandra skriver:

  Just den här produkten tappar ju nästan all sin charm om man mister miljöaspekten.

 • Anonym skriver:

  Miljövänliga bildäck?
  Fulla med cancerframkallade HA-oljor!

 • Hej,
  Vill bara berätta att Rustas gummikruka också är gjord av återvunna bildäck, och att Rusta tänker miljö. Bl. a vid produktion och när det gäller transporter av våra varor från leverantörer/ lager till butik.

 • Па, ја сам тако срећан што сам нашао овај чланак, јер сам тражећи неке информације о томе. Ево добар ресурс који је такође вреди погледати.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.