Annons

DAY Summer 2010

Jag äger inte en endaste pryl från Danska DAY, det ska erkännas, men deras nya katalog och kampanjbilderna för sommaren 2010 tilltalar mig verkligen. Åtminstone som tittgodis. Jag tror att det är den duvblå färgen i bilderna och den somriga känslan som de har lyckats fånga så väl, med så enkla medel. Dessutom befriande fritt från den klassiskt soliga och überkäcka drömmen om den perfekta julidagen som andra i branschen nästan alltid tar till när det ska plåtas vår- och sommarkollektioner.

Foto: DAY Home

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilka fantastiska bilder!

 • Johanna N. skriver:

  UNDERBARA bilder!

 • whynja skriver:

  Underbart! Det DÄR är sommar för mig!

 • Håkan skriver:

  En del av av Days hemsortiment kan man se på Norrgavel.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.