Annons

Retroreklam och affischkonst

Auktionskompaniet i Stockholm har fått in samling gamla reklamaffischer ritade av kända konstnärer som Wilhelm Kåge, Hans Arnold och Torsten Schonberg. Utropen är rätt låga och aktuellt bud på ett parti om sex stycken ligger just nu på 750 kr. Skynda fynda om du har en vägg över och precis som jag är förtjust i gamla retroplanscher och tecknade reklamposters. Tipstack till David.

Foto: Auktionskompaniet

Kategorier:

Kommentarer

 • Alexander skriver:

  Cool,
  Läste i aftonbladet igår att man kan tjäna rätt bra pengar på äldre serietidningar. Man kanske borde åka hem till Mamma&pappa och rensa vinden? 🙂
  Trevlig helg!

  /A
  https://www.maxiander.se

 • roliga afischer…=)
  Kram

 • Tingelings-Sofia skriver:

  Kanske inte för mitt privata hem, med definitivt något för framtida jobb. Gamla reklamaffischer är ju snarare konstverk. Skulle vara kul att se hur produktionsledet såg ut på den tiden.

 • Jannice skriver:

  Finns mkt snyggt att hänga på väggarna som ofta glöms bort!!

  Hoppas du får en skön söndag. KRAM Jannice

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.