Annons

Beckmans *2 på Möbelmässan – kolla in 48 m2

Andraårsstudenterna som pluggar reklam på Beckmans har under den senaste månaden jobbat tillsammans med sina ”kollegor” på formlinjen vid samma skola och tagit fram ett nytt koncept för att presentera deras produkter. Både till montern som ska visas på möbelmässan och till en mer långlivad portfolio webben. På den nyligen lanserade sajten 48m2 berättar alltså reklameleverna mer om formeleverna, med bland annat bilder, promotionfilmer och information om alla möbler som de kommer ställa ut på den stundande möbelmässan. Vill du smygkika på Beckmans utställning kan du göra det här. Kul med nytänkande både inom formvärlden och i marknadsföringen av densamma. Bra jobbat!

Foto: skärmdump från 48m2

Kategorier:

Kommentarer

  • Tingelings-Sofia skriver:

    De missade jag idag, då jag bara hann gå igenom hälften av mässan, som hittills är helt fantastisk. Det får bli ett besök bland unga designers imorgon.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.