Annons

Story Hotel

Det var nära att det inte blev av, men efter en sistaminutenbokning via webben (man kan tydligen inte boka in sig på annat sätt) av det rum som fanns kvar checkade jag så in på Story Hotel i Stockholm sent igårkväll för en snabb övernattning innan Formex. Hur var då hotellet? Hippt, coolt och riktigt snyggt. Väggarna var som konstverk med kollage av tapeter, ruff betong och fastlimmade litografier. Sänggaveln bestod av en gammal dörr, vilket var både fiffigt och snyggt. Och rummet hade en skön blandning av ny design och matchande loppisfynd. Kanske inte så praktiskt och lättstädat, men fantastiskt fint. Bokningen och ”servicen” på plats kändes lite väl digital och opersonlig, men den stilfulla stylingen av miljöerna vägde upp det negativa. Kul var det också att jag sprang på tjejerna från Kids Concept i hissen på väg till frukosten. Det är nog väldigt många Formexbesökare som bor där i dagarna.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • sofia skriver:

  hej! vartifrån kommer det fina svarta runda bordet på bilden längst ner till vänster?? Någon som vet?? Otroligt fint!!

 • Frida skriver:

  Det heter DLM (dont leave me) från danska HAY.
  Finns bland annat att köpa på UrbanDesign.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.