Annons

Formex: Moderådets trendföreläsning

Man får inte gå på Formex utan att lyssna till Lotta Ahlvar på Moderådet och hennes senaste trendspaning. Alltid lika inspirerande, tempofyllt och huvudet på spiken. I år pratade Lotta kring tre olika teman. Le Studio, Enginereed Chroma och New Order(Nary). Jag är lite osäker på hur mycket man får återberätta, eftersom jag antar att de annars tar betalt för dessa framträdanden. Men, om jag ska ge mig på en generell summering handlade till exempel Le Studio om mässans huvudtema, det kreativa rummen som inspirationskälla. Tänk stökstyling á la konstnärsateljé, skrivarverkstad eller trädgårdsmästarens arbetsrum. New Order(Nary) summerar vi vänder upp-och-er på begrepp och skapar en ny ordning med vårt sätt att använda och tolka material på ett nytt sätt och Engineered Chroma tog upp nya färgtrender som är svåra att förklara utan att bli allt för beskrivande. Ett tips är därför att ta nästa tillfälle i akt och besöka Moderådet när de åker på föreläsningsturné runtom i landet. 

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Härligt refererat Frida! Stökstyling är verkligen grejen, något jag oftast kör med här hemma.. ofrivilligt 😉 Hoppas du får en bra vecka.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.