Annons

Formex Creative Flow

Idag klockan 10 öppnar en av branschens största mässor, för inredning och design, på Älvsjömässan i Stockholm. Årets tema på Formex är Creative Flow och av programmet att döma kommer det bli ett par dagar fyllda av inspiration, som vanligt. Mässan, som pågår till och med söndag, är inte öppen för allmänheten. Den riktar sig bara till återförsäljare i branschen, men även bevakande journalister tillåts komma in. Och i år även bloggare. Hurra för det! Just nu är det pressfrukost och under dagen kommer det sannolikt att ramla in rapporter från de bloggare som är på plats. Är du en bloggare på mässan? Lägg gärna en länk i kommentarsfältet när du skrivit något. Själv jobbar jag heltid och har svårt att komma loss för att åka upp mitt i veckan, men till helgen lovar jag att rapportera på Trendenser. Håll utkik!

Kategorier:

Kommentarer

 • Ebba von Sydow skriver:

  Hallå Frida! Hoppas att allt är bra med dig. Jag ska dit idag för att spana in de officiella bröllopsprodukterna, ska försöka hinna lämna en rapport i min nya blogg på Svt.se. Glada hälsningar/Ebba von Sydow

 • Ska bli kul att läsa o följa !!!!!!!!!!

 • Jag ser fram emot att läsa dina rapporter från Formex! Ha en fin vistelse där!

 • Martina skriver:

  Ser alltid fram emot dina Formexrapporter! Får se om jag pallrar mig dit själv i helgen.

 • pethra skriver:

  Åh, ser fram emot DIn rapport, Frida! 🙂

 • Ebba von Sydow skriver:

  Nu ligger några bilder från de kungliga produkterna uppa på min blogg. Frida – tror du kommer gilla Rörstrands grejer! 😉

 • Charlotte skriver:

  Jajamensan, vi bloggar på som sjutton! 🙂 Jag hoppas du får en trevlig helg här uppe och där ute!

 • Hej Frida!
  Jag har varit där idag och tittar nog dit en dag till i helgen. Har precis lagt ut ett första inlägg 🙂
  Kram

 • Har också rapporterat därifrån och fortsätter under helgen!

 • Hedvig skriver:

  Skrivit om mitt besök på FORMEX på Family Living. LÄS!

 • Vi var på Formex under torsdagen, så det kommer vår blogg handla om i några dagar framöver. Idag nämner vi lite om "Den officiella bröllopsserien" och tyger från två designstudenter med anspelning på det kungliga bröllopet.

  https://tingelings.devote.se/blogs/3664898/kunglig-kaerlek-ger-kosing.htm

 • Jag hade en härlig heldag på Formex igår, så nu börjar det trilla in rapporter även på min blogg.
  /Åsa

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.