Annons

Ateljétrenden på Inreda.com

En av Formexmässans allra finaste montrar hade, som ni säkert också läst på andra bloggar, det danska företaget House Doctor. Tidigare har de varit väldigt kända bland Shabby Chic-fantaster, men i år har de gjort succé på bred front. De nytillverkar nämligen slitna prylar, helt i enlighet med den rådande ateljétrenden. Man kan ju tycka vad man vill om att fejka patina, det förtar ju onekligen lite av känslan med att mixa upp just gammalt och nytt, men House Doctor har verkligen prickat rätt i år och  slagit huvudet på spiken när det kommer till årets största inredningstrend. Att inreda lite stökstylat och urbant bohemchict, oavsett om man verkligen bor i en vindsvåning och konstnärslya i Paris eller är en helt vanlig radhusrealist från Karlstad som aldrig har målat en enda tavla i hela sitt liv. Hos House Doctor kan du hitta allt från slitna och färdigpatinerade träbord till gamla industrilampor, pallar av spillved och rostiga klädskåp som om de vore hämtade direkt från en gammal fabrik. Vill du handla av dem men inte bor i närheten av en fysisk återförsäljare kan jag glädja dig med att Inreda.com har återuppstått på nätet. De har ett stort urval från just House Doctor men också från Rice, Ferm Living, Day, Korbo, Format, Dacarr. Kolla in Inredas inspirationsbilder här för deras take på ateljétrenden.

Foto: skärmdumpar från Inreda.com samt House Doctors katalog

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja House Doctor har verkligen ett underbart sortiment. Gillar det väldigt mycket, kika in hos Nordal de har också underbara möbler mm i denna stil. Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Åsa

 • Stephanie skriver:

  Inreda.com är en av nätets bästa butiker. Älskar den butiken och servicen 🙂

  Finns massor av skoj och fint att köpa där.

 • Tingelings skriver:

  Är också helt såld på House Doctor. Dagens inlägg är faktiskt tillägnat dem. Åsa, ska kika in på Nordal också. Tack för tipset.

  https://tingelings.devote.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.