Annons

På önskelistan: Svärta till köket

Idag kan du läsa en julintervju med mig hos Maria på Husligheter, där jag bland annat avslöjar min önskelista aka. ”svarta listan” till köket. Eftersom jag, som tidigare bara åt plingmat (micromat), har börjat uppskatta matlagning på riktigt det senaste året behöver det fyllas på ordentligt i köksskåpen. Le Creusets grillpanna har länge stått på önskelistan, men nu delar den plats med en visp från Dualit, en kryddkvarn från Peugeot, ett set fina måttskedar från Nigella och en kavel från Kitchen Aid. Inte nog med det önskar jag mig nya köksstolar också, efter att ha förälskat mig i Family Chairs som numera pryder sin plats på Museum of Modern Art i New York.

Foto: pressbilder från Royaldesign.se samt Bagarenochkocken.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Supersnyggt kollage. Hrm, tänk om jag skulle ge mig på ett kökstema i dag 🙂

 • Linruz skriver:

  Balck is beautiful!!
  Smakfulla grejjer vännen.
  Tänk var roligt det bli i köket när man har snyga saker omkring sig. 😉
  Kram Lina

 • Linda P skriver:

  Plingmat, vilket kul uttryck 🙂 Ha en go måndag!

 • Lisa jaja skriver:

  Svart är så snyggt!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Den där listan kan jag gärna skriva under på. Matlagning är helt klart en materialsport. 🙂

 • N skriver:

  Så läckert

 • Camilla skriver:

  Åhh.. de där stolarna. Så fort jag ser dom slår hjätat ett dubbelslag. Så enkla men så snygga!! 😀

 • Jag tycker det är så snyggt när det mesta går i en och samma färg, stilrent. =)

 • Anna skriver:

  Åh! Jag behöver verkligen en elvisp! En svart vore inte helt fel! 🙂

 • bellan skriver:

  Heej hur mår du?

 • bellan skriver:

  Heej hur mår du?

 • fialisa skriver:

  en grillpanna och annat till mitt kök
  bara svart, mitt gamla ska garaterat gå upp i rök

 • magda skriver:

  Gillar första stolen! Snygg rygg på den! 🙂

 • Anonym skriver:

  mycket fina saker till köket! inspirerande!

 • jessica skriver:

  riktigt läckra stolar!

 • ackeb skriver:

  hei skulle du ha nån bra tips på en billig inrednings sida som också postar utomlands?

 • hannah skriver:

  Grymt snygga stolar! Allt bra :)?

 • WIKTOROZ.SE skriver:

  SKITSNYGGT!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.