Annons

Önskelista inför julen 2009

Det är hög tid att summera årets ”drömönskelista” av designklappar inför julen 2009. Jag vet, det är nästan lite väl i sista sekunden kanske, och jag är glad om jag får en endaste en (jag tror ju inte på riktigt att tomten skulle komma med dem alla) men här kommer i alla fall det som just nu står nedklottrat på min personliga vill-ha-lista. Visst känns ”monokromt” som ett genomgående tema?

Foto: Svenskt Tenns vänskapsknut av Josef Frank, Arne Jacobsens City Hall klocka, svartvit Flower vase av Knus Holscher, Vipps tjusiga badrumsskrapa i svart, bokstöd från Svenskt Tenn, den härliga cykelkorgen från Design House Stockholm och så sist men inte minst Georg Jensens Fusionringar som fått en liten revival under 2009. Jag gillar pusselidén och vill ha den i vitguld, på högerhanden.

Kategorier:

Kommentarer

 • Åse skriver:

  Cykelkorgen och ringen skulle lätt kunna hamna på min önskelista också.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Jag kan skriva under på allt. SÅ tjusigt. 🙂

 • Här anar man en röd tråd ja 🙂 Alfa och Omega finns på min stående önskelista sedan länge. Någon gång…

 • Martina skriver:

  Fina önskeklappar. Ringen är gudomligt fin, drömmer också om en….

 • lillemor skriver:

  fint armband kram

 • Badrumsskrapan skulle jag gärna ha. AoO har jag redan och likaså cykelkorgen. Den är jag förövrigt väldigt nöjd med. Så praktiskt att ta med sig in i affären och köpa en liter mjölk. Och så slipper man kassar. God jul

 • Ringen är ju jättesnygg, hoppas någon ger dig den i julklapp, den är verkligen snygg! Ha en skön jul nu! Kram H

 • Anonym skriver:

  Ringen skulle sitta fint på min hand också 🙂 God Jul på dig Frida!

 • Väldigt fina saker 😀
  vilken av dom alla är din favorit då? 😀

 • pernilla skriver:

  Bäst att skriva vilken hand ringen skall sitta på så att det inte misstolkas. 😀
  Cykelkorgen är en stående favorit på min önskelista också.

 • Johanna skriver:

  Ljusstaken var riktigt snygg!

 • Jossan skriver:

  Åh, Arne Jacobsens klocka är nog den snyggaste klocka jag någonsin sett! Om jag hade råd (och hade ett hus) så skulle jag definitivt köpa en sådan!

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilken härlig önskelista!
  God Jul önskar Sandra på Inspirera Mera!

 • K r i t i skriver:

  snyggt! Älskar sånt, det ser så… fräscht ut(?) hehe

 • eva skriver:

  Hej vad fint det var blev så förtjust i den silvriga ljusstaken för 3 st ljus ,var kommer den i från ?samt väggklockan vet du var den kommer i från ochså?
  jag älskar din blogg jag är hadikappad så jag kan ej gåså mycket i affärer men diu ger så fina tips.'
  Kram Eva

 • Malin skriver:

  Hej Frida!

  Hoppas att du ser detta inlägg!

  Gillar du den silvriga vänskapskunuten bättre än den i mässing? Vilken tror du är mest tidlös? Mitt hem är nog ganska snarlikt ditt (har dock inte sett mycket av ditt, men vi äger många likadana saker iallafall!) och går i samma färger, vitt, svart, grått och trärent… (originellt va'!? 😉

  Vore supergulligt om du tog dig tid och svarade på min lilla fråga! Tänkte ta en tur till Svenskt Tenn i helgen och köpa en vänskapsknut =)!

  Ta hand om dig och lycka till i TV-rutan! Du gör dig kanon där!

  Trevlig helg!

  /Malin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.