Annons

Julpynt av papper

Om du är på jakt efter lite influenser och inspiration till årets julpyntande tycker jag att du ska kolla in danska Tine K. I hennes inspirationsgalleri finns massor av bilder för den som söker förnyelse bortom de klassiska pyntidéerna som följt oss i årtionden. Kolla bara in de här roliga detaljerna som kan skapas i papp. Dekorativa detaljer till paketinslagningen, fina granar till en ljusbricka på bordet eller varför inte änglavingar att fästa på dina vanliga ljusstakar? Tipstack till Susanne.

Foto: Tine K

Kommentarer

 • ´Jenny skriver:

  Snygga tips, skall julpynta och pyssla i helgen så en gran kanske jag skall försöka mig på =)

 • Sanne/Kung Karusell skriver:

  Vingarna och granen är gjorda i metall, fast man tror att det är papper. Men å andra sidan om man ska köpa så håller det ju år från år. Jag gillar framförallt vingarna som man sätter på ljusstakarna, lite nytt känns det som. Jag känner att jag inte riktigt har hunnit med att beställa hem juldekorationer i år eftersom jag precis har öppnat Kung Karusell, det får bli mer nästa år.
  Sanne/Kung Karusell

 • Hanna skriver:

  Vilket fantastiskt fint hem hon har! Det gör nästan ont att titta på, det ser så lätt ut och så är det så svårt att komma dit. Inte minst om man inte har samma känsla som Tine uppenbarligen har. Suck…

 • Marielle skriver:

  Hej!

  Skulle du kunna ge lite tips på dels på roligt julpyssel och sen julklapps tips.
  Till både, mamma, pappa, syster, bror, vänner, osv.
  Det kan ibland vara lite svårt att komma på något bra.

 • Mrs. b skriver:

  Ja visst har TineK härliga inspirationsbilder. Faktum är att jag nyligen inhandlade ett paket svart papp just med de granarna på bilden i åtanke. Nu ska jag bara få tid till att pyssla till ett par också 🙂

 • InneoUte-Malin skriver:

  TineK-s jul är verkligen urtjusig. 🙂

 • Anonym skriver:
 • Eleonore skriver:

  Va fint julpynt!

 • Viktoria skriver:

  Har du börjat tänka på vad du ska ge din mamma, syrran, dina tjejkompisar eller varför inte ge dig själv en julklapp? Jag har svaret på vad du ska köpa. Spana in https://www.braceletti.se och klicka hem den perfekta julklappen: unika armband till superbra priser!

 • adelina skriver:

  Så fint!
  Du ger jätte bra inspiration.;D

 • Sus i Hus skriver:

  Åh va läckert, måste titta in där direkt!
  Tack för tipset

 • Isabella skriver:

  Det här var då en julig blogg 🙂 inspiration 😀

 • karin skriver:

  God jul!

  Du har väl inte missat Bagerskans julkalender? Fylld med recept, tävlingar och annat juligt!

  http://www.bagerskan.se

  Kram Karin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.