Annons

Illums Bolighus julen 2009

Det finns ett par butiker i världen där min inredningsådra går komplett bananas på given signal (läs: direkt när jag kliver genom dörrarna). Illums Bolighus i Köpenhamn är en av dessa. Tre våningar total designlycka. Vi var där i helgen för att hämta en möbel jag köpt (mer om den i ett senare inlägg) och döm om min förvåning när jag fick syn på deras julskyltning. Plötsligt kändes min Norrlandsdukning för Orrefors väldigt i tiden. Det var avsågade stubbar och skogsinfluenser över allt. Hur fint som helst!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Ja det var min första tanke när jag såg översta bilden – att det var liknande inspiration som din dukning. Naturligt fint!

 • Precis samma tanke som Mrs. b.

 • Nilla skriver:

  Vad fint! vilsamt.

 • Pernilla skriver:

  Här är en till vars inredningsådra löper amok när man stegar in på Bolighuset. När min familj frågar vad jag önskar mig varje år så svarar jag alltid – allting fritt på Illums Bolighus.

  God Jul

 • Camilla K skriver:

  Sååå fint! Jag har totalt missat Illums Bolighus då vi varit i Köpenhamn. Det får aldrig mer hända! Deras skyltning påminner väldigt mycket om din julbordsdukning. Bra jobbat Frida..du vet verkligen vad som ligger i tiden! Kram Camilla

 • Ja verkligen rätt i tiden, vad roligt! 🙂 Ja det varuhuset har en och annan godbit, minst sagt!

 • Martina skriver:

  un-der-bart!! Spenderar lätt ett par timmar där vid varje Köpenhamnsbesök!

 • T. skriver:

  skogen är ju alltid så vacker! naturen är den bästa designern, så att låna element från skogen i sin inredning är inte helt fel…

 • [room] by sofie skriver:

  haha, förstår precis vad su menar!
  Hoppas ni hade en trevlig dag i Köpenhamn!

  Kram Sofie

 • InneoUte-Malin skriver:

  Tänkte också på din dukning när vi var där förra helgen. Verkligen inspirerande. 🙂

 • Längtan till naturen måste vara stor – har ett julrep hos mig också som fick mig att tänka på din dukning. Men "träskivorna" som tallriksunderlägg har jag inte sett någon annanstans – superbra idé!
  God jul på dig. /Stina.

 • Proforma - Irene skriver:

  Underbart! Och visst har de tagit efter din dukning… 🙂

 • D skriver:

  Fin blogg du har! 🙂 Hoppas du får en underbar dag! 🙂

 • Anonym skriver:

  vilken stämingsfull affär 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.