Annons

Illums Bolighus julen 2009

Det finns ett par butiker i världen där min inredningsådra går komplett bananas på given signal (läs: direkt när jag kliver genom dörrarna). Illums Bolighus i Köpenhamn är en av dessa. Tre våningar total designlycka. Vi var där i helgen för att hämta en möbel jag köpt (mer om den i ett senare inlägg) och döm om min förvåning när jag fick syn på deras julskyltning. Plötsligt kändes min Norrlandsdukning för Orrefors väldigt i tiden. Det var avsågade stubbar och skogsinfluenser över allt. Hur fint som helst!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs. b skriver:

  Ja det var min första tanke när jag såg översta bilden – att det var liknande inspiration som din dukning. Naturligt fint!

 • Precis samma tanke som Mrs. b.

 • Nilla skriver:

  Vad fint! vilsamt.

 • Pernilla skriver:

  Här är en till vars inredningsådra löper amok när man stegar in på Bolighuset. När min familj frågar vad jag önskar mig varje år så svarar jag alltid – allting fritt på Illums Bolighus.

  God Jul

 • Camilla K skriver:

  Sååå fint! Jag har totalt missat Illums Bolighus då vi varit i Köpenhamn. Det får aldrig mer hända! Deras skyltning påminner väldigt mycket om din julbordsdukning. Bra jobbat Frida..du vet verkligen vad som ligger i tiden! Kram Camilla

 • Ja verkligen rätt i tiden, vad roligt! 🙂 Ja det varuhuset har en och annan godbit, minst sagt!

 • Martina skriver:

  un-der-bart!! Spenderar lätt ett par timmar där vid varje Köpenhamnsbesök!

 • T. skriver:

  skogen är ju alltid så vacker! naturen är den bästa designern, så att låna element från skogen i sin inredning är inte helt fel…

 • [room] by sofie skriver:

  haha, förstår precis vad su menar!
  Hoppas ni hade en trevlig dag i Köpenhamn!

  Kram Sofie

 • InneoUte-Malin skriver:

  Tänkte också på din dukning när vi var där förra helgen. Verkligen inspirerande. 🙂

 • Längtan till naturen måste vara stor – har ett julrep hos mig också som fick mig att tänka på din dukning. Men "träskivorna" som tallriksunderlägg har jag inte sett någon annanstans – superbra idé!
  God jul på dig. /Stina.

 • Proforma - Irene skriver:

  Underbart! Och visst har de tagit efter din dukning… 🙂

 • D skriver:

  Fin blogg du har! 🙂 Hoppas du får en underbar dag! 🙂

 • Anonym skriver:

  vilken stämingsfull affär 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *