Annons

Vipp limited edition – Mermaid Blues

Danska designföretaget Vipps nästa limited edition collection kommer att bära specialfärger under namnet ”Mermaid Blues”. Tre levande och oceaniska nyanser. Mermaid Blues kommer att finnas på de klassiska pedalhinkarna och toaborstarna samt på tvålpumpen men också på de nya enheterna tandborstmuggen och tvålfatet. Vipp Mermaid Blues kommer att säljas i utvalda butiker fr.o.m. februari 2010.

Foto: pressbild Vipp

Kategorier:

Kommentarer

 • Läckert, alltid kul med nåt nytt o fräscht till badrummet, härlig pressbild, kram Marie på MINANA DESIGN !

 • Mia skriver:

  Nice, men nja jag håller mig till vitt om den inte oväntat dyker upp i rosa igen:) Ha en fin kväll kram Mia

 • Sabbe skriver:

  Alltid kul med nya färger även om jag skulle välja en annan 🙂

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilken härlig färg!
  Kram Sandra

 • Veronica skriver:

  Så fort jag får ny lägenhet så ska jag shoppa ett helt set till badrummet från Vipp, så snyggt stilrent 🙂 Tack för tipset!

 • perlan skriver:

  Står högt upp på önskelistan nu till födelsedagen.. eller julklapp.. fast kanske i annan färg 🙂

 • Bloggrecensioner skriver:

  Någon har tipsat om din blogg!

  Jag skriver om dig så fort jag betat av alla som anmält sitt intresse i turordning. Jag meddelar när jag skrivit så du vet. Jag börjar även prenumerera på din blogg på bloglovin så jag kan skriva en så bra recension som möjligt.

 • catten skriver:

  har toaborsten fattas bra pedalhinken i denna färg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.