Annons

Till pappa

Jag brukar inte använda bloggen för personliga hälsningar, men idag har jag så dåligt samvete att det gör ont ända in i hjärteroten för att jag inte har firat min pappa på Fars Dag så som jag brukar (eftersom jag har ägnat all vaken tid åt dagens stora bloggevent som jag varit med och arrangerat, men mer om det lite senare) så jag gör ett undantag. Här kommer en hälsning till pappa, och ett digitalt kort från Hallmark. Älskade finaste pappa, som alltid varit så sjukt driftig och fixat de mest oanade grejor, du är världens bästa och jag ser upp till dig mer än du någonsin kan förstå. Stor kram hela vägen från Göteborg till Umeå.

Foto: Hallmark.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Åhh så gulligt skrivet:)

  Hoppas att ni har haft superskoj idag! Nä nu väntar sängen, då det är inhoppande i möbelaffären imorgon.

  Kram kram

 • Sara skriver:

  Fint så det förslår!

 • Carola skriver:

  Hej har du någon email adress där man kan kontakta dig då jag inte har outlook?
  Mvh Carola(ww.brunetten35.blogspot.com)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.