Annons

Mitt senaste köp: Le Creusets krus

I helgen får jag besök av två tjejkompisar och då ska det lagas mat i massor. Lagomt till deras ankomst har jag tagit mig i kragen och köpt ett krus för att få ordning på alla redskap som behöver finnas inom armlängds avstånd från spisen, och som annars bara trasslar sig i kökslådorna. Det blev ett svart, från Le Creuset, till det facila priset av 199 kr. Matchar mina pannor från samma märke. Jag köpte kruset på Åhléns City, men det finns även att beställa på nätet hos Bagaren&Kocken.

Bild: foto Frida Berglund samt polaroidbild från Istockphoto

Kategorier:

Kommentarer

 • Precis ett sådant har jag, så väl shoppat med andra ord 🙂

 • Martina skriver:

  Gött o få ordning bland grejorna, i vissa fall får man aldrig tummen ur och verkligen köper den där prylen:)

 • [room] by sofie skriver:

  Åhh, vad skönt att slippa allt trassel i lådorna 😉 skulle behövas hemma hos oss också!!! Bra tips och för en billig peng… Allt som underlättar vardagen, haha!

 • Åse skriver:

  Det är skönt att slippa leta efter redskapen. Själv har jag en Höganäskruka till samma ändamål.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Fiin! Precis sådär stylish på ett hemtrevligt och avslappnat sätt som känns rätt just nu. 🙂

  Ha det så kul på bloggträffen! Hoppas på fler tillfällen när jag har lite mindre att göra på vanliga jobbet. 🙂

 • Charlotta skriver:

  Jag är inne i en svart period. Så jag blir rätt knäsvag av ditt inlägg. Vill också ha!

 • Ylva skriver:

  Jag har en sådan fast röd, den känns klassisk och pryder sin plats i köket. Och så matchar den min röda Kitchen Aid!

 • FRÖKEN KUMLIN skriver:

  Oh jag skulle vilja ha lite grytor från dem. I orange eftersom det ska bli accentfärgen i mitt kök. Klokast vore ju svart (ifall man tröttnar på orange), men det är lite tråkigt att vara klok ibland…

 • Rebecca skriver:

  Som bäddat för ett Göteborgsskämt:
  Le KRUSET!

  Mohahahahhaa

 • Skönt Hemma skriver:

  Mycket klassiskt och fint.

  Önskar jag kunde vara med på bloggträffen men kan tyvärr inte denna gång…suck och stön! Hoppas det ges fler tillfällen 🙂

  Ha en underbar helg!

 • Erika skriver:

  Finfint. Här bor alla vispar, stekspadar och slevar i en vit Bladet-kruka från IKEA. I förra bostaden utförde ett Höganäskrus samma jobb med bravur. Det blir så mycket lättare när man slipper leta runt efter prylarna i lådor och skåp. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.