Annons

Högst på önskelistan

De gånger min blogginspiration tryter eller energin går lite på lågvarv efter en stressig period på jobbet, så brukar jag peppsurfa mig själv på Lagerlings. En exklusiv mäklarfirma i Stockholm, som faktiskt varit min mentala snuttefilt längre än jag bloggat om inredning. Jag hittade dem redan sommaren 2005 och ett besök hos dem slår aldrig fel. Jag blir alltid lika taggad varje gång jag kikar in på alla dessa välinredda hem. För någon gång, någon dag, ska jag också bo sådär. Förra Formex sprang jag på driftiga Isabelle Sjövall, VD på företaget Stargo, som stylar lägenheterna åt Lagerlings. Häromdagen skickade hon över de här bilderna och jag föll direkt, som en fura, för en helt ny sak som nu toppar min önskelista. För vad skådar mitt norra öga, där bakom den vita kakelugnen (som tidigare legat höst i topp på önskelistan inför en framtida våning) om inte en svart, blanklackad flygel. Ja, tack. Och det säger jag som inte ens kan ta en ton på de riktiga tangenterna. Men får jag lägga vantarna på en sådan pjäs lovar jag att lära mig. Igår.

Foto: Stargo / Lagerlings

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  mmm vilka vackra bilder. Så hamoniskt och välkomponerat 🙂

 • Emma skriver:

  Snyggt och elegant!

 • Linus skriver:

  Jag köpte nästan en flygel en gång, eller rättare sagt ett instrument som det på bilden. Det ser nämligen ut att vara ett baby-grand, alltså inte riktigt en fullstor flygel utan en lite kortare variant som väger en 150 kilo mindre eller så. Men nu när jag sålt mitt underbara hus, snyft, så är jag rätt glad att inte ha ett baby-grand på halsen. Ett mixerbord på 400 kg räcker gott… https://adunion.se/4sale/
  😛
  Kram

 • Inspirera Mera skriver:

  Vilka härlig bilder! Tack för tipset om sidan, där ska jag ta och kika in.
  Kram Sandra

 • Åse skriver:

  Det ser fint ut, alla har vi våra drömmar om det perfekta boendet. Själv skulle jag vilja bo på kyrkbacken här i Västerås, men så länge jag inte vinner på lotto så har jag inte råd att flytta dit.

 • Sara skriver:

  Fantastiska bilder! När vi flyttade till Visby hyrde vi en urtjusig paradvåning i 2:a hand det första året (har aldrig varit i närheten av ett likadant boende sedan dess). Den var delvis möblerad och vi hade turen att en del råkade vara just en flygel. Jag själv spelar på "Lilla snigel"-nivå, men som du säger så kan man ju alltid lära sig. Det är en underbar möbel, men den kräver verkligen sin bostad.

 • InneoUte-Malin skriver:

  Overkligt snyggt! När kan man flytta in?

 • Annika Norrman skriver:

  På tal om mäklarfirmor och fantastiska bostäder, gå in på http://www.skeppsholmen.se
  Wow!=)

 • Martina skriver:

  wow, maffigt!!

 • Ebba von Sydow skriver:

  Haha, jag håller med! Och jag älskar ju att spela pinao. Men ett piano skulle faktiskt duga för mig. Trots att det är värsta sortens 40-talistmöbel… 😉 Kram/Ebba

 • Nilla skriver:

  Så läckert med en svart flygel! Så läckert med stort utrymme där det får plats en flygel! …

 • Ja verkligen jättefint!

 • Abbes pappa skriver:

  Flygel är en fantastisk möbel på alla sätt. Men den kräver sitt rum.

 • Lina skriver:

  de är fantastiskt vackra! skulle passa väldigt bra i klocktornet 🙂

  jag har haft förmånen att jobba i samma hus som lagerlings. ofta kom jag sent för att jag fastnat vid deras skyltfönster. minns speciellt en lägenhet de hade runt 2001, en etta på 300 kvm, den vara WOW!

 • Anette skriver:

  Underbara bilder och säkerligen en underbar lägenhet!

 • Sussi skriver:

  Åh, en flygel. I nästa hus måste det finnas ett rum för en flygel, högt i tak och givetvis utsikt över en fantastisk nejd. I samband med köpet av det nuvarande huset pratade jag till mig att även få med pianot. Har allid velat kunna spela piano så nu klinkar jag på, det låter nog inte så särdeles vackert men det är väldigt avstressande.

 • sissel skriver:

  wow. sjukt smart att kolla inredningsinspiration där, verkligen. tack för superbra tips!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.