Annons

Tavlor från Asplunds

Jag är på taveljakt och har varit så ett bra tag. Det finns inget som ramar in ett rum som de perfekta tavlorna (och nej, det där var inte avsett som den dåliga Göteborgsvits det blev). De här fina hittade jag i Sköna Hem. Eat me av Gabor Palotai. Han gör cool konst av en så enkel sak som det man ser på tangentbordet. Finns hos Asplund. Och dessa skulle passa i mitt arbetsrum. Fast Forward, typ.

Foto: Sköna Hem, inredningsreportage

Kategorier:

Kommentarer

 • Åse skriver:

  Jag håller med om att tavlorna var riktigt snygga. Jag gillar motiv som är grafiska och stilrena.

 • rune skriver:

  Skulle passa perfekt i mitt arbetsrum, du hittar grymt matchande saker…

 • Tavlor med streckkoden när man handlar har ju funnits ett tag, de är rätt coola, dessa var oxå rätt roliga att ha på väggen, FAST i ettt arbetsrum då, kram Marie

 • InneoUte-Malin skriver:

  Supersnygga. Kan inte få nog av tavlor… 🙂

 • Martin skriver:

  Snarare fast backward för tavlorna på bilden.

 • Martina skriver:

  Fastnade också för dessa när jag läste senaste sköna hem. På den där bilden gör dem sig verkligen, snygga.

 • Helena skriver:

  Jag hittade http://www.gudrunwalla.se idag, och gillade!

 • Mumlan skriver:

  Jag gillar verkligen den grå/vit/bruna kombon! Gammalt bord, grafiska tavlor och dämpad färgskala. Precis som jag tänker mig Husmusen! 🙂

 • Hanna skriver:

  Läckert skrivbord, har nästan ett likadant! Det står dock och väntar på vinden i väntan på en (försenad) flytt.. Saknar det! 😉 Och tavlorna var fina de också, de gav mig ett bra uppslag till ett kommande projekt! Keep up the good work, du har en inspirerande blogg 🙂

 • Hanna skriver:

  Läckert skrivbord, har nästan ett likadant! Det står dock och väntar på vinden i väntan på en (försenad) flytt.. Saknar det! 😉 Och tavlorna var fina de också, de gav mig ett bra uppslag till ett kommande projekt! Keep up the good work, du har en inspirerande blogg 🙂

 • Passar bra i arbetsrum. I ett annat rum hade de nog påminnt för mycket om jobb, så där skulle jag inte vilja ha dem.

 • Ottomar skriver:

  Ja tavlorna är fina. De är baserade på formen/illustrationerna Gabor Palotai gjorde till Erik Videgårds kokbok Ät mig! Den är däremot en rätt oinspirerad historia alá minimalistisk form som vinner designpriser men inte lyfter innehållet. Fast kanske bra att nån rör runt lite i kokboksgrytan iofs 😉

 • Sara skriver:

  mmmm SÅ LÄCKERT!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.